Hvordan å undersøke en trafikkulykke

April 14

Hvordan å undersøke en trafikkulykke

Komme inn i en trafikkulykke kan stave problemer med både politiet og forsikringsselskapet. Hvis du var ikke feil i din trafikkulykke og vil beskytte deg fra domstolene og forsikringsselskaper, er den beste tingen å gjøre å undersøke ulykken. Åpne en etterforskning kan hjelpe deg å unngå å måtte betale penger til forsikringsselskaper for skader som ikke var din feil. Start din egen undersøkelse kan også hjelpe styrke saken hvis din trafikkulykke noensinne går til en kriminell eller sivil rettssak.

Instruksjoner

Leie en privatdetektiv

• Åpne nettleseren og logge på pinow.com. PI nå er en katalog for private etterforskere med kontorer rundt om i USA

• Velg "Ulykke/Reconstruction" fra listen over alternativer i boksen merket "Velg etterforskning Type".

• Angi din by, stat eller postnummer i boksen merket "By, stat eller ZIP" og klikk på grønne knappen merket "Finne." Det vises en liste av private etterforskere i ditt område som spesialiserer seg på gjenoppbygging ulykke/tilfeller på neste side. Kontakt en begynner å undersøke din trafikkulykke.

Kontakte politiet / ditt forsikringsselskap

• Besøk din lokale politiet og politiet i området der ulykken skjedde, og spør om å åpne en etterforskning. Vil du ta med bilder og øyenvitner til ulykken å styrke din sak for å starte etterforskning. Hvis politiet svarte på din trafikkulykke, se trinn 2 nedenfor.

• Kontakt stabsoffiser eller offiserer som svarte på din trafikkulykke og be dem om å åpne en etterforskning. Dette anbefales over besøker politistasjonen, som det gir deg muligheten til å gjøre saken til noen som var faktisk på scenen.

• Ring forsikringsselskapet og be selskapet om å åpne en etterforskning. Forsikringsselskaper foreta ofte sine egne undersøkelser i ulykker som virker mistenkelige.

Tips og advarsler

  • Ikke vent å undersøke din trafikkulykke, spesielt hvis du var på feil. Venter kan koste deg penger fra ditt forsikringsselskap og gi politiet tid for å bygge en sak mot deg.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com