Hvordan bruker jeg HVX200?

April 21

HVX200 er en profesjonell karakter HD camcorder produsert av Panasonic. HVX er vanlig for TV-dokumentarer og lager opptakene. Videokameraet har helt manuelle kontroller samt en helautomatisk modus. Læring HVX200 grensesnittet er lett og enkelt HD video-opptak.

Lagringsmedier

Bruke P2 kort eller mini-DV kassetter å spille inn video på HVX200. Et P2 kort er ideell for opptak HD-video. En 32 GB P2 kort lagrer en time med HD video. Mini-DV kassetter kan registrere en time av standard definisjon opptakene på en enkelt tape.

LCD-skjermen

Bruk LCD-skjermen eller søkeren til å ramme inn bildet. Trykk på "Meny"-knappen på toppen av kameraet å navigere menyvalg gjennom både søkeren og LCD-skjermen.

Automatisk opptak

Angi innspilling fra kamera-modusen til "Auto" for kameraet å dømme eksponering på egen hånd. Trykk på en rød "Record" knappene på toppen håndtere kameraet eller på høyre side ved siden av håndtaket. Trykk på "Record"-knappen igjen til stans registrering. Trykk "Record sjekk" se den siste scenen som ble spilt inn.

Zoom

Angi zoom med knappene "T" og "Z," ligger over høyre håndtaket og kameraets øverste håndtaket. Også bruke zoom-knappene på den HVX200 fjernkontroll. Trykker på "T" zoomer. Å trykke på "Z" zoomer. Vend bryteren zoom til "Manuell" kontroll av manuell zoom med zoom-ringen.

Eksponering

Angi Lukkerhastighet å fange video ved å trykke lukkerhastighet pluss eller minus knappen foran LCD-skjermen. Justere iris ved vrir f-stop foran HVX200 kameraet mot bunnen. Begge disse innstillingene bestemmer det generelle eksponering nivået for skudd gjort på HVX-200.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com