Hvordan legge bilder til iPod uten iTunes

October 3

iPod er multimedia bærbare spillere som lar deg spille av musikk, videoer og bilder overalt. De kommer i ulike former, størrelser, design og med ulike funksjoner og minnestørrelser. Standard iPod drives og administreres ved hjelp av iTunes multimedia programmet. Mens opplasting av bilder til en iPod uten iTunes er mulig, må du først aktivere "Disk Mode" på iTunes-programmet slik at iPod blir brukt som en bærbar harddisk.

Instruksjoner

• Koble iPod til datamaskinen med USB-ledningen og starte iTunes hvis den ikke starter.

• Velg iPod-ikonet på venstre side av iTunes-programmet og velg kategorien "Sammendrag".

• Se på "Manuelt administrere musikk og video" eller «Aktiver diskbruk» og klikk "Apply" for å lagre endringene. Lukk iTunes. Dette trinnet utføres bare én gang, og du kan bruke iPod som en harddisk. Innstillingene vil forbli den samme til du endrer dem tilbake.

• Dobbeltklikk "Min datamaskin" på skrivebordet i Windows operativsystem. Du vil se iPod-ikonet vises som en harddisk med andre stasjoner på datamaskinen. Hvis du bruker et Macintosh-system, vil du se iPod-ikonet vises på skrivebordet.

• Dobbeltklikk på iPod-ikonet på hver maskin å åpne vinduet og avsløre innholdet lagret på den. Finn filen bilde(r) du vil laste opp til iPod og kopiere og lime dem inn i vinduet åpnet iPod. Du kan også dra og slippe fotografiet eller fotografiene i vinduet iPod å kopiere dem til spilleren.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com