SUV tilhengeren trekke kapasiteter

February 28

SUV tilhengeren trekke kapasiteter

Sport nyttekjøretøyer er ofte laget for sleping på fabrikken, og de selv uten en tauing pakke kan enkelt tilpasses. SUV kan defineres til å taue popup trailere, små og mellomstore verktøyet trailere og noen reisinger tilhengere. Ikke alle SUVer utføres både med slep karakterer mellom 1,500 pund i firesylindrede Toyota RAV4 en imponerende 9000 med Nissan Armanda.

Tauing kapasiteten varierer

Slep ratifisere er basert på bilen, motoren og dens overføring. SUVer som produserer mer dreiemoment har mer makt tilgjengelig for kjøring. Generelt, kan en SUV med en seks-sylinder motor taue ca 3500 pounds. SUV med større åtte sylinder motorer ofte har økt slep rangeringer, alt i gjennomsnitt fra 5000 pounds 7500 pounds.

Finn din tauing kapasiteten

I stedet for å stole på gjetninger og generelle, er det alltid best å bekrefte slep karakterer på bestemte bilen først. Brukerhåndboken inkluderer informasjon om din tauing evner. Hvis du ikke har en manual, holder forhandleren automatisk opplysningene på filen.

Se på Hitch vurdering

Hvor mye vekt du kan taue avhenger også klasse knirkefritt installert på SUV. Denne rangeringen samsvarer ikke alltid med SUVS kapasiteter. Se etter i stry vurdering stemplet på opphenget.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com