Riktig bruk av en slep stropp

September 9

Riktig bruk av en slep stropp

En slep stropp er en nylon stropp å trekke ett kjøretøy bak en annen. De brukes ofte i fire wheeling for å trekke ut en fast kjøretøy. De er også ofte brukt på racerbaner flytte skadede kjøretøyer til et sted hvor de kan trygt bli behandlet.

Feste en slep stropp

Begynne med å finne feste punkter på både slep kjøretøy og bilen ble tauet. Slep remmen kommer med en løkke i hver ende, så hvis slep bilen er utstyrt med en trailer knirkefritt du kan sikkert sløyfe rundt knirkefritt ballen eller stikk rammen. Se etter et slep krok, som kommer som standard på mange lastebiler og SUVs på bilen ble tauet. Et alternativ er et sted der du kan knytte slep stroppen til bilens ramme. Aldri under noen omstendighet knytte slep stroppen til bilens støtfanger.

Extricating en fast bil med en slep stropp

Hvis du har en bil fast i gjørma eller snø og du vil frigjøre det bruke en slep stropp, må du trekke bilen på en måte som får sin drivhjulene tilbake på en sikker fot. Si du har en bil som er fast i en snø bank og er plassert parallelt med veien. På en forhjulsdrevne bil, vil du trekke bilen frem og mot veien. Når drivhjulene kontakt kan en stabil overflate kjøretøyet hjelpe og frigjøre seg under sin egen makt. På et bak-hjulet stasjonen kjøretøy vil du det ut igjen. Bruk sand, grus eller tre planker under dekk for å få bedre trekkraft og rock bilen og tilbake til sin gratis. Pass på slep stropper som har store metall kroker på slutten. Hvis stroppen bryter kan det bli kastet ved høye hastigheter og forårsake skade eller død.

Advarsler

Som regel anses usikre trekke et kjøretøy på offentlig veg med en slep stropp. I mange jurisdiksjoner er det ulovlig. Den korte avstanden mellom to biler kan forårsake en ulykke hvis første fører stopper plutselig. Uten strøm i tauet bilen fungere bremsene og styring vil ikke. Sleper et kjøretøy med overføring i nøytral kan forårsake skade på overføringen, fordi i de fleste design overføring smøring er drevet av motoren.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com