Hvordan lade AC i bilen

June 27

Hvordan lade AC i bilen

Jeg har fått veldig vant til min hyggelig kald luft tilstand så når det tok en dump meg en vinter, og det begynte å bli varmt igjen jeg var klar til å dø! Sa jeg nevner jeg bor i Florida? Så er her hvordan du skal lade AC systemet. Først må dette gjøres riktig til en bil som bruker R134. De fleste biler før 1994 er en eldre R12 system og må oppdateres. Du kan sjekke dette på din AC kompressor, manuell, og under panseret på et klistremerke. Hvis bilen bruker R134 kan du fortsette.

Instruksjoner

• Når du har konkludert med at systemet er R134, gå til de fleste noen stor butikk eller bil bildeler lagre og hente en AC lade Kit. Sikre at du får med en trykkmåler på den.

• De fleste systemer har forskjellige måter å sette dem før du kan fylle opp bilene dine systemet så følg de angitte retningslinjene. Bilen har nå to fargede bokstaver vanligvis plassert foran bilen om AC-kompressoren. De har små røde og blå bokstaver. Den blå er lavt trykk-siden. Bekymre ikke deg blande dem, hver side har en annen størrelse så du ikke fysisk skruen AC lader på vrangen.

• Riktig fest slangen til AC systemet og aktivere bilen og sprenge AC. Du kan ikke lese hva systemer press er. Nå enten Drei knotten på charge-settet eller trekker på avtrekkeren. Den trykksatt kan øke presset samtidig freon systemet.

• Les måleren og få det inn i det angitte området. Den vanligvis fargekodet. Når det er gjort, fjerne ac lader og installere dekselet som systemet og din gjøres!


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com