Passiv komponenter i iPod-høyttalere

April 1

Passiv komponenter i iPod-høyttalere

Apple iPod er en populær transportabel digital lyd enhet som kan spille en rekke lydfiler, videofiler og håndholdte spill mens iPod leveres med selvtitulerte hvite hodetelefoner, en kresne audiophile kan du oppgradere til en høyere kvalitet høyttaler for å få bedre lydutgang. Portable høyttalere leveres i to varianter, passive og aktive, og de kan være drevet direkte av lydenheten, eller drives av batteri.

Aktive høyttalere

En aktiv høyttaler bruker en intern crossover komponent dele lyden inn i flere deler. Ofte er signalet delt inn i et lite område, en mid-range og en høy-range signal. Hver signalrekkevidde håndteres av et separat sjåfør. Hver driver krever en separat forsterkeren, som krever sin egen strømkilde. Aktive høyttalere er vanligvis bygget med innebygd strømkabler å levere nødvendige.

Passivisere høyttaler

En passiv høyttaler bruker en intern crossover komponent kan dele lydsignalet i flere deler, men det sender deretter signalet direkte til lyd høyttaleren. Passivisere høyttaler også avgir mer varme, som kan endre lydsignalet som tiden går. Passivisere høyttaler designet spesielt for iPod funksjonen innebygd forsterker som er drevet av vedlegg direkte til iPod.

Passiv iPod Høyttaler

Det er mange selskaper produksjon Passivisere høyttaler egnet for bruk sammen med iPod. Eksempler: Sony SRS-P11Q passiv høyttalersystem, Altec Lansing iM-237 bane Ultra-portable høyttaler, Audio Technica ATSP21 kompakt Passivisere høyttaler og Targus Passive bærbar MP3 / iPod høyttalersystem.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com