Hvordan endre oljepumpe på en Ford 302

June 25

Hvordan endre oljepumpe på en Ford 302

Ford 302 motoren ble brukt i mange Ford biler og lastebiler fra slutten av sekstitallet til begynnelsen av 2000-tallet. Ofte referert til som en Windsor-motor (etter fabrikken som gjorde det) kan du enkelt fortelle hvis din Ford har en 302 ved å se på VIN nummer av bilen. Hvis 8 brevet er en "H", er det en 302. Dette er viktig å vite når du skal endre olje pumpen. Dette er en relativt enkel jobb å utføre på en Ford 302. Andre typer Ford motorer krever en annen tilnærming.

Instruksjoner

Fjerne gamle olje pumpen

• Park din Ford på jevnt underlag. Skyv et avløp bunnpanne under motoren. Kontroller at det er under olje bunnpluggen på siden av olje pan boltet til bunnen av motoren.

• Fjern bunnpluggen olje med en pipe og la alle motorolje renne ut. Installere bunnpluggen olje når ingen mer olje kommer ut.

• Jack foran bilen og støtte vekten av bilen på jack står. Du kan hoppe over dette trinnet hvis din Ford chassis er høy nok til å tillate du å lett adgang boltene holder avløpet panorere i stedet (som på de fleste lastebiler). Du vil nok plass til å kunne komfortabelt kunne arbeide med en socket skiftenøkkel.

• Løsne og ta ut boltene som holder i olje pan til undersiden av motorblokken. Trekk i olje pan fra motoren. Fjern olje pan pakning og kaste den.

• Følg pick-up armen (en metall arm med en flat tallerken på slutten stikker fra motorblokken i der i olje pan ble) til der den kobles til olje pumpen. Finne to montering boltene som holder oljepumpe på motorblokken.

• Fjern oljepumpe festeboltene og trekke pumpen fra motoren. Dette fjerner også pick-up armen, som er festet til pumpen. Ikke bekymre deg det vil være en ny arm knyttet til nye oljepumpe.

Installere nye oljepumpe

• Lå den nye olje pumpen pakningen på parring overflaten av olje pumpen. Parring er den flate metalldelen av pumpen (ved skruehull) som trykker mot (kompis med) motorblokken når installert.

• Løft pumpen på plass og sett den inn i motorblokken. Kontroller at pick-up armen nederst på pumpen utvider ut av motoren og i der i olje pan skal. Hvis du ikke husker hvordan i olje pan går, før pumpen i stedet hold pan opp så det er stilt opp med sin skruehull så du kan se retning av kjelen. Bekymre ikke deg for å sette inn feil ende av pumpen i motoren, det passer bare én måte.

• Plasser festebolter gjennom skruehull av pumpen og skru dem med en socket skiftenøkkel. Du boltene før de er hånd-tett og deretter slå den 1/4 av en tur med socket wrench. Du kan fortelle når en bolt er hånd-stramt når en socket fastnøkkel til å installere det fordi det vil være ingen motstand fra skiftenøkkelen når du bruker den til øyeblikket det er hånd-stramt.

• Legge til nye olje pan pakning på olje pan kanten, gjør at skruehull i pakningen linje opp med skruehull i pannen.

• Løft pannen på plass og satt i skruene. Stram til hånd-tett. Ikke trekk siste hånd stramt. Gå videre til neste trinn der du vil bruke et mønster til boltene, sikre kjelen oppheng og sel riktig.

• Fullfør strammer boltene holder avløp bunnpanne på motorblokken, jobber i et mønster slik at du strammer alle skruene litt om gangen, arbeider fra side til side før de er alle en full slå med socket wrench forbi blir hånd-tett. Arbeider i et mønster vil sikre kjelen er festet på nivå måte slik at den opprettholder en god tetning.

• Legge til motorolje. Kontroller spesifikasjonene for Ford lastebil eller bil å vite hvor mye for å innlegge. Merk at hvis du reist kjøretøyet på jack står mens du endret olje pumpen, må du redusere det til bakken før du legger til olje.

Tips og advarsler

  • Avhengig av alderen på bilen din, kan det være enklere å gjenoppbygge oljepumpe enn å finne en ny. Bruke ressurs koblingen nedenfor for å finne ut mer om feilsøking olje pumpen når den er ute av bilen.
  • Aldri endre oljepumpe på en bil som har kjørt sist. Tillat alltid bilen motoren og olje kule, eller du kan bli alvorlig brent.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com