Hvordan bruker jeg BlackBerry Curve av Verizon i Puerto Vallarta?

May 10

Hvordan bruker jeg BlackBerry Curve av Verizon i Puerto Vallarta?

Puerto Vallarta er et populært turistmål i Mexico. Du kan ta din mobiltelefon det hvis du har en internasjonal pakke, eller hvis mobiltelefonen din leverandør har en avtale med de meksikanske mobiltelefon selskapene. Med Verizon må du foreta en justering til din plan, fordi BlackBerry Curve bruker data minutter, som er svært dyre i Mexico.

Instruksjoner

• Slå av telefonen til du kommer til Puerto Vallarta. Verizon har internasjonale kontrakter med mobiltelefon leverandører i Mexico, slik at du betaler internasjonale roaming-gebyrer. Holde telefonen av når du ikke bruker den vil holde gebyrene.

• Slå på telefonen når du trenger å ringe. Fra 2010 er prisen på ringer i Puerto Vallarta 99 cent per minutt. Kall kundeserviceavdelingen før du forlater for Mexico for å bekrefte prisen på ringer.

• Besøk din lokale Verizon forhandler og snakke med en salgsrepresentant om å legge til en ubegrenset pakke planen mens du er i Mexico. BlackBerry Curve bruker data minutter når du får en e-post eller bruke webleseren, og det vil trolig være billigere hvis du registrerer deg for ubegrenset pakke.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com