Pickup lastebil trekke Tips

September 13

Pickup lastebil trekke Tips

Pickup lastebil trekke er en racing sport der lastebiler konkurrere med store kjøretøy knyttet til sine senger. Den ekstra vekten tester kraft og dreiemoment på en lastebilmotor. De fleste løp oppstår på en rett jordbane, og lastebilen som registrerer den beste tiden heter vinneren. Det finnes en rekke forskjellige vektklasser basert på størrelsen på lastebilen og størrelsen på bilen trekker.

Sikkerhetstips

Pickup lastebil trekke legger mye press på kjøretøyer involvert og kan opprette fare for drivere. Hjelmer er avgjørende for driveren sikkerhet og vanligvis nødvendig noen sanksjonerte pickup lastebil trekk. Lastebiler som trekker for mye vekt kan vende på sine sider. Drivere har mistet livet i slike ulykker. Ingen vekter bør plasseres i førerhuset av pickup lastebil. Dermed kan resultere i en ubalanse i lastebilens justering, som kan føre til krasj er eller.

Alle lemmer holdes i lastebilen under et løp. Ingen nitrøse, propan eller vann skal pumpes inn i lastebilen, bare drivstoff.

Konkurranseregler

Plukk opp lastebiler med standard overføringer må ha en stål-bell bolig med en tre-stropp overføring teppe. Bell bolig er en del av lastebilens overføring som encases svinghjul og clutchen. Lastebiler med automatgir må ha en overføring teppe eller 360 skjold dekker lastebilens bell hus og hale akselen. Det brukes en overføring teppe eller skjerme å beskytte bilen fra motoren forbrenning eller eksplosjon.

Alle lastebiler må ha et operativt drepe skru av. Bryteren er en siste beskytte i nødstilfeller som overstyrer lastebilens elektriske systemet og slås hele bilen. En kill switch må monteres i en posisjon som overlater fristilt til drawbar (metall kopling koble lastebilen traktoren eller andre kjøretøy det trekker).

Ingen passasjerer er tillatt i lastebilen eller trakk bilen.

Lastebil merket dyder

Betydningen av lastebil merkevare kan variere avhengig av kravene konkurranse. I feltene kraftig modifisert konkurranse lastebil merke betydning ikke avgjørende for å lykkes fordi mange drivere har lagt til og fjernet motordeler. Konkurrerende motorer er svært forskjellige form den opprinnelige fabrikk-kjøpt modeller.

I umodifisert lastebil hendelser merke betydning kan variere avhengig av driveren smak, men amerikanske-laget biler pleier brukes nesten utelukkende. Drivere pleier å diskutere fordelene ved forskjellige merker, men mesteparten av ytelsen kommer fra kjøretøy. Chevy, Dodge og Ford er de tre mest populære merkene i pickup lastebil trekke.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com