Slik slår mobilen til en PDA

April 9

Slik slår mobilen til en PDA

Hvis du har en gammel mobiltelefon som du ikke lenger bruker, kan du vurdere å konvertere den til en pseudo personlig digital assistenten. For å slå telefonen til en PDA, må du først deaktivere og slette funksjoner som PDA, ikke ville vanligvis tilby. PDA tilby vanligvis en kalenderfunksjon, memo pad og adressebok. Hvis du har en smarttelefon du vil bruke som en PDA, vil du finne det lettere å fjerne andre programmer.

Instruksjoner

• Avinstallere alle unødvendige programvare. Mobiltelefoner – og spesielt smarttelefoner, kan inneholde spill, kart programvare, GPS-programvare, chat-programvare og programvare du ikke trenger. Nyere PDA har mange funksjoner som moderne smartphones gjøre, så være Velg med hva du sletter. Prøve og la så få elementer som mulig på telefonen.

• Slå av tjenester. Nesten alle mobiltelefoner har mulighet til å slå av data og mobile tjenester på telefonen. Dette er viktig som PDA ikke koble til en telefon eller Internett-nettverket. Ved å bytte av tjenestene, vil du ikke lenger trenger å betale støtte PDA.

• Omorganisere "Home" skjermen for å representere programmene du bruker mest. Hvis du har valgt å bruke en "Memo" app, en app for "Kalender" og en "adresseboken", flytte de tre øverste rad eller kvadratet av Hjem-skjermen. Denne måten vil du alltid kunne ha rask tilgang til de vanligste programmene. Dette ligner Hurtigstart knappene med en palme PDA.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com