Hvordan få filer fra en gammel datamaskin som har en stekt hovedkort

October 26

Alle komponentene i en datamaskin er hovedkortet det mest avgjørende. Hovedkort kontrollene grensesnitt med alle andre deler av datamaskinen. Du tror kanskje at hvis hovedkortet dør, datamaskinen er et totaltap. Men i fleste tilfeller, det er ikke sant. Tenk på en datamaskin som en bil, med hovedkortet som motoren. Hvis motoren dør, kan den erstattes eller de gjenværende delene kan fjernes og installeres i andre biler. Det samme gjelder for de fleste deler koblet til et hovedkort. Bare fordi styret mislykkes, betyr det ikke nødvendigvis at kortene, RAM og harddisker ikke kan reddes. Hvis du har filer på en gammel datamaskin med en stekt hovedkort, kan ofte disse filene gjenopprettes ved å fjerne harddisken. Du kan også få tilgang til filene uten å installere harddisken i maskinen ved hjelp av et IDE/SATA til USB kabelen, som lar deg koble enheten til en USB-port på den nye datamaskinen.

Instruksjoner

1 Koble alle strøm fra datamaskinen med stekte hovedkortet. Dette inkluderer batteriet hvis det er en bærbar datamaskin.

2 Fjerne harddisken. Prosessen varierer avhengig av hvilken type datamaskin du bruker. Se brukerhåndboken for datamaskinen bestemte å finne den riktige prosessen for installasjon/fjerning av harddisken.

3 Koble IDE/SATA til USB kabelen til grensesnittport på baksiden av harddisken. 3,5-tommers harddisker, koble til strømkabelen som følger med kortet til strømforsyningsporten på baksiden av harddisken.

4 Koble USB-kabelen inn i en åpen USB-spor på datamaskinen. Datamaskinen vil gjenkjenne harddisken som en masselagringsenhet og tilordne den en kjøre brevet betegnelse.

5 Åpne datamaskinen filbehandling og dobbeltklikk på den nye stasjonen stasjonsbokstav. Dette åpner et vindu som viser alle filene på fjernet harddisken. Merk filene du vil overføre og kopiere dem til datamaskinen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com