Hvordan tjene hår i Zbrush

October 30

Hvordan tjene hår i Zbrush

ZBrush er et digitalt skulpturer verktøy som kombinerer 3D modellering med maleri og teksturering for å produsere høy oppløsning modeller for bruk i animasjoner, spill og filmer. Dette programmet er en industristandard og er brukt av en rekke high-end film produksjon selskapene. Når det brukes riktig, er Zbrush stand til å gjengi ikke bare modellene, men også håret, klær og annet tilbehør.

Instruksjoner

1 Forberede modellen. Åpne eksisterende hodet modellen i Zbrush. Bruk verktøyet Sphereinder3D primitive opprette et hår base. Velg "Verktøy"-menyen, etterfulgt av "Initialiser." Sett dekningen til 270. Velg "Deformasjon" på "Verktøy"-menyen og merke Z-aksen, sette "Rotere" til 45. I "Verktøy"-menyen, velg "Subtotal" og "Append." Dette bør bruke en grov sylinder form til toppen av hodet.

2 Forme håret. Velg "Snakehook" pensel og angi strøket til "Prikker." Bruk denne børsten trekke og skyve håret, strekke det av basen. Arbeidet med å lage en generell hår figur i stedet for å bruke mange detaljer på dette stadiet.

3 Videredistribuere mesh. Velg "Nudge" og "Smooth" børster. Selv ut forvrengte områder av nettet for å hindre områder blir svært sparsommelig eller tett.

4 Legge til detaljer. Ved hjelp av "Standard" og "Knipe" børster med strek satt til "Frihånd" med LazyMouse på og en mus gjennomsnittlig 4, opprette furer og rygger i håret form. Arbeide fra store til små, fokus på den generelle massen av håret snarere enn individuelle tråder.

5 Bruke tråder. Velg "Zsphere" og velg "Rigging." Velg håret base du nettopp ferdig. Velg "Topologi", og trykk "Rediger topologi." Klikk over håret base opprette individuelle hårstrå som sitter uavhengig av basen. Når du har en enkelt tråd, skriv "E", klikk på den overordnede figuren og skriv inn "Spørsmål" Tegn et par flere tråder.

6 Forme tråder. Under "Topologi," Velg "Konverter til Main" og fjerner merket "Rediger topologi" lage tråder vises. Velg "Skala" og holde "Alt"-tasten mens du klikker og drar pekeren til høyre over stammen mellom trådene. Skalere enkeltstående segmenter på tråden å gi det en tapering utseende. Legg trådene hodet ved å velge "Matchpåvirkninger" og trykke "Slett" for å legge til alle tråder i Subtools.

7 Forbedre tråder. Skjære fine tekstur linjer i hver av tråder for å gi dem større dybde. Eksperimentere med linjestørrelse og plassering for å gi det beste resultatet for typen hodet du har valgt.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com