GMC koden P0466

August 24

GMC koden P0466

GMC problemer med koden P0466 gir mekanisk eller eier et par ideer om årsaken til koden. P0466 er en generisk kode, en av de mange on-board diagnostics (OBD)-II-koder som er tilgjengelige.

P0466 forklart

Koden det selv kan gi deg en idé om hvor motoren problemet kan være. For P0466 står P for drivverket. Det andre sifferet, '0, betyr det er generisk og ikke angitt. Det tredje sifferet, '4, er utslippet styresystem av kjøretøyet. De to siste sifrene er variabel og refererer til et bestemt problem. I dette tilfellet er det en purge flyt sensor krets utvalg/ytelse problem.

Løs gass Cap

En mulighet for datamaskinen utsteder denne koden er en løs gass cap. Dette kan være fra gassen cap ikke blir satt tilbake på riktig butangass feil og må skiftes. Når drivstofftanken er under press under normal drift, trykket lekker ut og maskinen til å utstede denne koden.

Tømme flowsensoren

Den andre årsaken til denne koden er en defekt fordamping purge flowsensoren. Flowsensoren fordamping purge kan bilens vet hvor mye drivstoff damp returneres til motoren for reburning. Dette er et problem best igjen til kvalifiserte teknikere å fikse.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com