Liste over biler som 4WD

February 15

Liste over biler som 4WD

4WD står for firehjulsdrift. Vanligvis er en firehjulstrekk alternativet tilgjengelig i off-road kjøretøyer, lastebiler og sport nyttekjøretøyer. Drivverket i 4WD kjøretøy kan alle fire hjul å motta dreiemoment eller makt på samme tid. Denne handlingen gir bedre kontroll på mange overflater og er nødvendig for effektiv off-road aktiviteter. Biler har vanligvis firehjulstrekk (AWD), som er strøm til alle fire hjul til alle tider.

Subaru og Suzuki

Subaru har en tradisjon av AWD kjøretøy som tilbyr overlegen kjøreegenskapene. 2011 Subaru Legacy ($20.000 til $28.000) tilbyr firehjulsdrift og er en topp sikkerhet hakke. 2011 Subaru Impreza også besitter standard firehjulsdrift og er priset litt lavere ($ 17 000 til $20.000). 2010 Suzuki Grand Vitara ($20.000) har to utvalg firehjulstrekk for off-road aktiviteter og har fått en sikkerhet prisen av Insurance Institute for riksvei sikkerhet.

Toyota Venza & Sienna

2011 Toyota Venza ($30.000) har alternativet firehjulsdrift og en seks-sylinder motor. En fordel Venza har over andre firehjulstrekk biler er bedre drivstofføkonomi. Regjeringen crash testing på 2010 Toyota Venza gitt perfekt femstjerners score. Toyota Sienna er en minivan som tilbyr muligheten til firehjulsdrift. Minibusser er overlegen bærer personer komfortabelt med alternativet firehjulsdrift, Sienna er tilstrekkelig til å håndtere farlige kjøreforhold.

Innenlandske 4WD - Ford

Selv om utenlandske automakers som Volvo og Saab (svensk) har mer erfaring med firehjulstrekk biler på grunn av klimaet, tilbyr amerikanske bilprodusenten Ford et innenlandsk produkt. 2011 Ford Fusion ($19,000 til $24000) tilbyr en sekssylindrede firehjulsdrift drivverk å konkurrere med importen. Fusion er en mellomstor sedan og har solid anmeldelser bemerker stabiliteten og håndtering i alle værforhold. Det har god drivstofføkonomi og tilbyr en flex-fuel motor (kan bruke høyere etanol som drivstoff) som en hybrid-versjon for miljøbevisste.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com