Hvor å strømmen HD Netflix

February 17

Hvor å strømmen HD Netflix

Netflix er en film og TV episode abonnementstjeneste som distribuerer innhold ved å sende DVD eller Blu-ray-plater direkte til abonnent hjem eller streaming innhold på nettet via Internett. Innholdet er kringkastet i standardoppløsning (SD) eller høy definisjon (HD). HD-innhold kan streames til en HD-kompatibel datamaskin eller en HDTV med en kompatibel spiller.

Instruksjoner

Streame HD Netflix til en datamaskin

• Slå på datamaskinen og laste inn Internett-leseren. Gå NetFlix nettstedet og Logg inn.

• Søk etter HD film eller TV-programmer. Netflix har en søkeboks på nettstedet som lar brukere søke for innholdet, inkludert titler, skuespillere og regissører. På bunnen av innhold beskrivelsen er en etikett tittelen "Format." Hvis filmen eller TV showet oppført er tilgjengelig i HD, vil det si HD i parentes.

• Klikk den blå "Play"-knappen. Når du klikker på avspillingsknappen, starter Netflix filmen. Hvis dette er første gang du har direkteavspilt en film på Netflix, vises en skjerm fortelle deg at den SilverLight-programvaren må være installert på datamaskinen for å streame filmer fra NetFlix og vil da spørre deg om du ønsker å installere den. Velge "Ja" og installasjonen vil begynne.

• Se dine. Når Silverlight programvaren er installert, vil vise starte og spille i Silverlight spilleren der det vil bli streamet i HD til skjermen.

Streame HD NetFlix til en HDTV

• Installere din NetFlix-kompatibel spiller. Flere NetFlix kompatible spillere er på markedet, inkludert Roku spilleren, TiVo og Xbox 360 og Samsung og LG Blu-ray-spillere. Installere spilleren i henhold til instruksjonene som fulgte med enheten. For det meste, betyr installasjon trekke opp både Internett kabelen og HDTV-enheten og deretter kjøre et installasjonsprogram gjennom TV-skjermen.

• Tilgang til din NetFlix Instant Que. Netflix har to typer køer som brukere kan opprettholde på deres nettsted. En vanlig køen, som er der filmer valgt for hjemkjøring holdes, og øyeblikkelig køen, som er der titler holdes som kan ses gjennom streaming. Filmer og TV-episoder kan plasseres i umiddelbar køen ved å logge inn NetFlix gjennom en PC tilkobling og deretter bruke funksjonen Søk legge til titler på Instant køen.

Alle spillere som kan streame NetFlix innhold har et menyvalg som vises på HDTV-skjermen til Netflix; Når dette menyvalget er aktivert, vises innholdet i Instant køen på NetFlix.

• Velg en HD-tittel. Alle NetFlix filmer og serier har en tittel-beskrivelse side som forklarer hva filmen er om, som er i det og som gjorde det. Den siste detaljen er en Format beskrivelse. Filmer og TV-programmer som kan direkteavspilles i HD er merket som HD i parentes.

• Klikk på "Play"-knappen. Starte en film eller TV-show er forskjellig avhengig av hvilken spiller du har. I de fleste tilfeller innebærer det flytte et markert menyvalg "Play" knappen og velge den. Når valgt, filmen eller viser ville belaste, som med NetFlix kalles "bufring" så showet begynner streaming til HDTVEN.

Tips og advarsler

  • NetFlix HD-filmer er streamet på 780 PPT, snarere enn 1024, som er hva de fleste HDTVer er dugelig av fremvisningen, som betyr streamet filmer ikke så klar eller levende som spilt av en Blu-ray-plate.
  • NetFlix støtter ikke surroundlyd med direkteavspilt innhold. Hvis du har en film som du foretrekker å se med surroundlyd, er det best å ha dem sende deg DVD eller Blu-rokke skiven.
  • Hvis du logger deg på mer enn tre NetFlix-enheter samtidig, vil du få en melding fra NetFlix forteller deg at du har oversteget abonnementet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com