Hva er en overføring?

February 19

En overføring styrer direkte hvordan bilen stasjoner. Det er et komplekst system, og er dyrt å erstatte. Riktig vedlikehold kan hjelpe unngå høy-erstatning kostnader og hjelpe bilen kjøre glatt.

Typer

Et kjøretøy inneholder enten en automatisk eller manuell girkasse. Ifølge Samarins er automatiske girkasser de dyrere av to.

Funksjonen

Overføring brensel energi fra en motor til bilens hjul. Det hjelper også kontroll parken, stasjon, omvendt og nøytrale tannhjul i bilen.

Funksjoner

En overføring er en stor ovale system plassert under en bil hood. Det er et komplekst system av tannhjul som kobler til en clutch å din bil skifte tannhjul.

Vedlikehold

For å opprettholde din overføring, har sin væsker spyles ut med jevne mellomrom. Du kan fortelle det er på tide å endre væsken når det viser brun i fargen.

Betraktninger

Overføringer kan koste et gjennomsnitt på $2000 reparere (2010 priser), avhengig av kjøretøy. Samarins anbefaler at du kontrollerer overføringen på bruktbiler før du kjøper for å unngå denne kostnaden. Dette inkluderer en visuell inspeksjon, samt drivstoff kvaliteten.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com