Kjennetegner et Reefer skip

February 22

Reefer skip er skip som har komplekse temperatur systemer. Vanligvis er de utstyrt med stor kjøling enheter slik at de kan transportere frukt, kjøtt, fisk, grønnsaker, melkeprodukter og avskårne blomster og andre produkter som ellers ville ødelegge eller ustabil under transport. Det er tre kategorier av reefer skip: konvensjonelle reefers, dør reefers og nedkjølt containerskip.

Historie og utvikling

De første reefers ble bygget i 1870-årene til å bære kjøttet fra Amerika og Australia til Storbritannia og andre europeiske land der kjøttet var mangelvare. Kjøtt ble pakket på is så de ikke vil ødelegge under transport. Siden da har tørris og flytende nitrogen blitt brukt. Mekanisk kjøling brukes i dag vanligvis.

Kjøling enheter

Isolasjon på hold er utformet for å Fryseseksjon opprettholde en konstant temperatur når du går gjennom vannet med ekstrem kulde eller varme temperaturer. En damp barriere å hindre kondens er bygget på utsiden og innsiden av isolasjonen. Temperatur og fuktighet nivået kontrolleres for de bestemte friskhet av hva produktet sendes mellom -10 og 54,5 grader F.

Strøm

Reefers er utstyrt med en 5100 BPH motor med 400 kilowatt bow thrustere. Skipene er dugelig av reiser på 18 til 22 knop. Dette er betydelig raskere enn en generell lasteskip. De er designet til å reise i en høy fart å unngå kvalitetsforringende tap og maksimere friskhet av produktet under transport.

Last Design

Dør skip er utformet for bruk i områder som er utsatt for dårlig vær. Lukene åpne til side slik regnet ikke skade Last mens det lastes. Dette er viktig fordi regnvannet kunne hastighet ødelegger og kunne flom luken forårsaker skipet å synke. Skipene lastes av gaffeltrucker og transportbånd som angir båten ved krysset en rampe som strekker seg fra kaien til skipet skroget. Konvensjonelle skip har topp åpning luker som lastes av kraner eller boretårn. Nedkjølt containerskip er spesielt designet for å holde ferdigpakkede beholdere av varer. Tak har vanligvis mellomrom for 20 beholdere. Hver individuell container har sin egen kjøling enhet som drives av en generator.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com