Hvordan erstatte drivstoffpumpe i en Fiero

January 29

Tenk deg at du har akkurat ferdig å fylle gasstanken på din lyse røde Fiero og et par minutter etter forlater stasjonen bilen sputters og slår av som om den var ute av gass. Du hoppe ut og se etter lekkasje bensin, men det er ingen finnes. Du nød sannsynligvis å erstatte drivstoffpumpe. Drivstoffpumpe flytter drivstoff fra tanken til motoren, og når det slutter å fungere bilen vil slå, som om det er ute av gass. Lær hvordan du fjerner en defekt drivstoffpumpe og du kan unngå kostbare turer til lokale mekaniker.

Instruksjoner

Fjerne drivstoffpumpe

• Fjern kabelen koblet til negative batteriet terminal. Negative ledningen vil vanligvis være svart i fargen og terminalen har ofte et minustegn.

Fortsette til trinn 2 Hvis motorens drivstoff injeksjon er throttle body injeksjon. V4 Fiero motorer er vanligvis denne type.

Hopper over til trinn 3 Hvis motoren er av flere bensininnsprøytning variasjon. Vanligvis er V6 Fiero motorer denne typen.

• Dra drivstoffpumpe sikringen av dine fuseblock.

Starte bilen og kjøre den før den slås av. Dette skjer når gassen i brenselet linjen er oppbrukt. Forsøke å starte det å gjøre visse drivstoff er borte. Kontroller at tenningen er i av-stilling og tilbakestille drivstoffpumpe sikringen. Fortsett til trinn 4.

• Finn drivstoff jernbane på motoren. Knytte din drivstoff manometer til drivstoff jernbane ventilen. Pakk en fille rundt montering mens du knytter måleren. Angi blø slangen av strikkefasthet i en bensin-safe beholder. Åpne ventilen og tillate gass å blø fra gassledningen. Etter drivstoff har blødde ut, fjerne måleren og sykle tenningen flere ganger, med 10 sekunder mellom hver syklus. Etter sykling tenningen, sjekk for eventuelle lekkasjer.

• Låse fremre dekk av kjøretøyet på plass med blokker. Initialisere nødbremsen. Løft opp bak på bilen med en knekt og stedet jack står under.

• Koble drivstoff pumpe tråders fra viktigste wire selen plassert i fronten i motorrommet. Krype under din Fiero og koble drivstoff feed, drivstoff tilbake, canister vent, filler slangen og pust slangene. Fjerne varmeskjoldet dekker katalysator. Støtte drivstofftanken jack stå eller en annen person og Fjern støttebraketten og støtte stropper. Senk bensintank med fronten av det tippet ned.

• Drivstoffpumpe er låst til bensintanken av et sett med cams. Drei den indre ringen klokken ved hjelp av en messing punch og en hammer. Etter at du har låst opp drivstoffpumpe, trekk det forsiktig ut av drivstofftanken.

Tips og advarsler

  • Referere til brukerhåndboken for riktig posisjonering hvis du er usikker på hvor du skal plassere jack står.
  • Oppbevar foran gasstanken tippet ned når senke den, utsalgssteder på baksiden.
  • Husk aldri å bruke en stål slag for å låse drivstoffpumpe. En gnist skapt av en stål verktøyet føre gassen til antennes!

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com