Full dekning bilen forsikring definisjon

May 3

Full dekning bilen forsikring definisjon

Full dekning Bilforsikring består av to hoveddeler: ansvar og omfattende/kollisjon. Alle stater krever drivere enten bære minimumsbeløpene ansvarsforsikring eller for å bevise de er økonomisk i stand til å betale for skader de forårsaker. Omfattende og kollisjon forsikring er valgfritt dekning, men hvis du finansiere din bil, din utlåner vanligvis krever at du har dem.

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikring beskytter andre fra eller skader du kunne anledning. Et eksempel ansvarsforsikring er 25/50/25. En policy med denne mengden forsikring gir $25.000 i personskade beskyttelse for en enkelt person skadet i en ulykke, $50.000 total personskade beskyttelse for alle mennesker skadet i en ulykke og $25.000 for skade på eiendom i en ulykke.

Omfattende og kollisjon forsikring

Omfattende og kollisjon forsikring betale for skader på kjøretøyet. Kollisjon dekning betaler for skader forårsaket av en ulykke. Omfattende forsikring betaler for skade fra alle andre årsaker. For eksempel hvis bilen er skadet i en haglstorm eller truffet av en fallende grein, ville det være dekket av omfattende forsikring. Omfattende forsikring betaler også hvis bilen er stjålet.

Egenandeler

Når du kjøper omfattende og kollisjon forsikring, må du velge en fradragsberettiget beløp. Egenandel er du betale mot ethvert krav før forsikringsselskapet betaler noe. Jo høyere du setter din egenandel, lavere premien din blir.

Slippe omfattende og kollisjon forsikring

Hvis kjøretøyet er skadet i en ulykke, betaler bare forsikringsselskapet for reparasjoner opp Kelley Blue Book til kjøretøyet. Så hvis for eksempel blå bokført verdi av kjøretøyet er $2000, er det hvor mye forsikringsselskapet betaler for reparasjoner etter en ulykke. Derfor velger mange å slippe omfattende og kollisjon dekning på eldre-modell biler.

Andre dekning

En auto forsikring kan inneholde ytterligere dekning som personskade beskyttelse og uforsikrede/underforsikret bilistene. Personskade beskyttelse lønner seg å behandle skader påført av driveren og passasjerer i forsikringstakers bil. Uninsured og underinsured bilistene forsikring dekker du og din familie hvis du er truffet av noen som har noen forsikring eller ikke nok forsikring å dekke tap. Denne dekningen betaler også hvis du er truffet av en hit-and-run sjåfør eller hvis du er truffet av en bil mens du spaserer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com