Hvordan få gratis WiFi på IPod

September 6

Hvordan få gratis WiFi på IPod

IPod er en bærbar musikkspiller laget av Apple, og i begynnelsen av 2011, det er tilgjengelig i fire modeller: iPod Shuffle, iPod Nano, iPod Classic og iPod Touch. IPod Touch har en multi-touch-skjermen, og den kan koble til Internett via Wi-Fi, slik at du besøker, sjekk email og laste ned sanger, filmer, spill og programmer fra Apples iTunes Store. Du kan koble via Wi-Fi fra din hjemme- eller datanettverk. Hvis du vil ha tilgang til Internett med iPod Touch i offentlig, finner du en gratis Wi-Fi-hotspot.

Instruksjoner

Forberedelse

• Se på menylinjen øverst på iPod Touch. Når Wi-Fi er aktivert, vises Wi-Fi-ikonet med antall stolper som angir gjeldende signalstyrke. Se om det er et fly ikon som indikerer Flymodus er aktivert.

• Trykk "Innstillinger" på iPod Touch Hjem skjermen, og trykk deretter "On/Off"-bryter ved siden av "Fly-modus" til "Off". Du kan ikke bruke Wi-Fi når iPod er i Airport.

• Trykk "Wi-Fi alternativet hvis det står"Av"for å åpne skjermbildet"Wi-Fi-nettverk". Trykk "WiFi" "On/Off" bryter til "On". Trykk "Spør å Join Networks" kan sette den til "På". Når dette alternativet er aktivert, vil du bli bedt om å bli med nye Wi-Fi-nettverk når din iPod er innen rekkevidde av dem.

Få gratis Wi-Fi

• Gå til et offentlig bibliotek som tilbyr gratis Wi-Fi. Du kan også få gratis Wi-Fi på fast food-restauranter, kaffebarer og andre bedrifter som ønsker å lokke kundene til å bli. Identifisere dem ved å se etter et skilt som angir gratis Wi-Fi for kunder på døren eller inne. Apple-butikker, der du kan kjøpe datamaskiner, iPhone, iPod og andre enheter tilbyr også kostnadsfri Wi-Fi som du kan bruke. Din lokale kjøpesenter kan også tilby gratis Wi-Fi til alle besøkende.

• Trykk på App Store-ikonet på iPod Touch startsiden til Apples iTunes Store når du er koblet til Internett. Trykk "Søk", og trykk deretter søkelinjen. Skriv inn "gratis Wi-Fi", og trykk deretter Søk." Tapp en av de gratis programmer for å finne gratis Wi-Fi for å lese mer om det, som gratis Wi-Fi, gratis Wi-Fi Finder eller frakoblet WiFi Finder gratis. Tapp "Fri", og trykk deretter på "Installer" for å laste ned og installere programmet direkte til iPod Touch. Skriv inn din Apple-ID ved ledeteksten. Du kan også søke gratis Wi-Fi-programmer ved hjelp av Apples gratis iTunes-programmet på Apple.com/no, laste dem ned til datamaskinen og deretter overføre dem til iPod Touch over den medfølgende USB-kabelen.

• Starte en gratis Wi-Fi finder-programmet på iPod Touch. Bla gjennom gratis Wi-Fi steder i ditt område, eller skriv inn steder å se gratis tjeneste. Noen gratis Wi-Fi-apps presentere steder i en liste eller steder på kartet. Gå til et sted som er oppført som tilbyr gratis Wi-Fi.

• Trykk "Innstillinger" på iPod Touch, og trykk deretter "WiFi" når du er i et område som tilbyr gratis Wi-Fi. Vent noen sekunder som iPod Touch oppdager WiFi-nettverket. Tapp et nettverk navnet å delta. Skriv inn et passord hvis anmodet, og trykk deretter "Join." Du må lese en avtale fra leverandøren av gratis Wi-Fi, og tapp deretter noe sånt som "OK" for å opprette tilkoblingen.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når du bruker gratis Wi-Fi tilgang til nettsteder på Internett som krever at du logger deg på, for eksempel banken din, e-postkonto eller andre tjenester som bruker personopplysninger. En skruppelløs person kunne smuglytte på Wi-Fi-tilkoblingen og få en kopi av din påloggingsinformasjon, og deretter bruke dem til å utføre identitetstyveri eller få tilgang til kontoen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com