Hvordan kan jeg koble en Videospiller til Mono TV?

July 21

Hvordan kan jeg koble en Videospiller til Mono TV?

DVD og Blue-ray filmer er vanlig, men du kan foretrekker å henge fast med Videospilleren se filmer. Og hvis du har en mono TV, oddsen er du ikke er veldig imponert over den nyeste og beste teknologien. Videospilleren holder noen praktiske fordeler; kassettene er mer holdbare enn DVD og Blue-ray-plater og video filmer er mye billigere å kjøpe. Likevel, må du vite hvordan du skal koble en Videospiller til mono TV.

Instruksjoner

• Koble fra antennen eller kabelsystemet fra koaksial porten på TV. Du må TV porten kjegle Videospilleren til TVEN.

• Koble koaksialkabelen til koaksial porten på TV. Hvis koaksialkabelen har en plast plugg, bare plugg den. Hvis slutten av koaksialkabelen viser, passer den over havnen og vri det med klokken å skru den på plass. Koble deretter den andre enden av koaksialkabelen til "TV ut" koaksial porten på Videospilleren.

• Anholde antenne eller kabel til koaksial porten på Videospilleren merket "TV IN." Sjekk baksiden av Videoopptakeren for en glidende kategori merket "3" og "4" på den andre siden. Disse tallene representerer kanalen Videospilleren vil spille fra, så flytter du glidebryteren til kanalen du vil vise Videospilleren.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com