Hvordan å skiven opprydding

April 16

Innebygd i alle versjoner av Microsoft Windows, søker Diskopprydding-verktøyet på datamaskinen etter filer som ikke lenger er nødvendige. Bruker dette programmet bidrar til å redusere rot på datamaskinen, samt øke den totale mengden ledig plass på harddisken. Som med alle vedlikehold dataprogram, bør du med jevne mellomrom kjøre Diskopprydding programmet i et forsøk på å holde stasjonen ren og redusere den totale tiden det tar. Du kan raskt starte Diskopprydding på Windows-startmenyen.

Instruksjoner

1 Klikk "Start"-knappen i Windows.

2 Skriv "Diskopprydding" i søkefeltet og trykk "Enter"-tasten. Dette vil belaste en Diskopprydding: kjøre utvalg vindu på skjermen.

3 Klikk rullegardinmenyen stasjoner å velge stasjonen du vil rengjøre og klikk "OK"-knappen. Dette vil belaste en "Beregning..." dialog. Tillate flere øyeblikk for prosessen er fullført. Etterpå vil du bli tatt til hovedvinduet for Diskopprydding.

4 Klikk merket for eventuelle elementer du vil fjerne i delen "Slett filer". Hvis du er usikker på hvilke alternativer for å velge, velger automatisk Microsoft et sett med anbefalte alternativer.

5 Klikk på "OK"-knappen nederst. Dette vil belaste en bekreftelsesdialogboks. Klikk på "Slett filer"-knappen for å bekrefte. Verktøyet lukkes automatisk når den er fullført.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com