Panasonic Toughbook Cf-72 P4 80Gb WiFi spesifikasjoner

June 1

Panasonic Toughbook line av bærbare er bygget for robuste miljøer. De tåler kaffe søl, fall og smuss, noe som gjør dem perfekt kameraten for brukere som jobber ta seg utendørs. Den Toughbook CF-72, designet for bruk med Windows 2000 eller Windows XP, er intet unntak. Dens søl tastatur, 13,3-tommers skjerm og innebygd bærehåndtak la det gå med deg på jobb, fra cubicle.

Prosessor og minne

Den Toughbook CF-72 bruker en 1,8 GHz single-core Pentium 4 Mobile prosessor. Minnet i CF-72 er dobbel datahastigheten (DDR) skrive med en hastighet på 266 MHz. Grunnlagsbeløpet 256MB DDR-minne er oppgraderbar til opptil 768MB. Du kan installere Windows 7 på denne bærbar PC, som krever minst 1 GB minne på grunn av denne begrensningen.

Skjerm og grafikk

13,3-tommers utvidet grafikk matrise (XGA) skjermen støtter oppløsning på opptil 1024-av-768 piksler. Denne løsningen er egnet for normal bruk av datamaskinen, for eksempel surfer på Internett eller å skrive et dokument. Panasonic kaller skjermen "utendørs-leseverdig." Et ATI Mobility Radeon 7500-skjermkort med 32MB videominne støtter grafikk. Designet for arbeid i stedet for å spille, er hvor skjermminne på CF-72 lav for multimedia formål men funksjoner godt for de fleste bedriftsapplikasjoner.

Stasjoner

Standard harddisken på denne modellen er 30GB, men litt renovert eller oppgradert CF-72 bærbare leveres med hard kjører opptil 80GB. Standard optiske stasjonen er en DVD skrivebeskyttet (DVD-ROM). Denne modellen inneholder også 1,44 MB diskettstasjon.

Nettverk

En integrert 802.11b trådløst lokalnett (WLAN)-kort er innebygd i CF-72, selv om smartkortleseren på denne bærbar PC innrømmer brukernes å installere et trådløst kort i stedet. Den bærbare datamaskinen inneholder også en RJ45 Ethernet-kontakt for tilkobling til et koblet LAN og en RJ-11-telefonkontakt for modemtilkoblinger. Innebygde modemet kjører 56KB per sekund.

Porter

I tillegg til to nettverk porter og smartkortleser, CF-72 inneholder også to universell seriebuss (USB) 2.0-porter, en 25-pinners parallellport for bruk med gamle skrivere, et grafikkort matrise (VGA) port for å hekte opp en ekstern skjerm og en 9-pinners seriell port på noen eldre enheter. Lydkontaktene omfatter en hodetelefonutgang, linje inn, linje ut, mikrofon og høyttaler ut.

Holdbarhet

Som en Toughbook kommer CF-72 modellen med noen holdbarhet funksjoner. Den tastaturet og berøring puten er spill motstandsdyktig. Den bærbare maskinens saken er laget av magnesiumlegering, både rundt skjermen og i basen. Et bærehåndtak er bygget på forsiden av den bærbare maskinens base. Håndtaket kommer fra håndstøtten for enkel transport uten behov for en pose.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com