Hvordan redusere baksiden av bilen min

February 12

Turen høyde av en bil kan ha en dramatisk innvirkning på håndtering og kjørestabilitet. En lavere understell steder hele bilen nærmere til veien for et lavere tyngdepunkt, som kan redusere kroppen rulle og forbedre stabilitet og veigrep. En lavere suspensjon kan også gjøre en bilen ser bedre. Den beste måten å redusere bak på bilen er å installere ytelse senke kilder. Det bør bemerkes at du ikke bør endre bakhjulsopphenget uten også å endre hjuloppheng foran, som håndtering kan påvirkes negativt.

Instruksjoner

• Parkere bilen på et flatt underlag. Løsne det lug vanskelige problemer for bakhjulene. Løft baksiden av bilen med et gulv jack og senke den på jack står. Avslutte det lug vanskelige problemer og bakhjulene.

• Fjerne den bakre kilder. Noen biler, kan dette være en veldig enkel prosedyre. Hvis våren er en separat enhet fra sjokk, sette et gulv jack under bakre kontrollarmen eller aksel. Jack opp suspensjon akkurat nok til å støtte press fra sjokket.

• Fjerne lavere sjokk bolten. Nøye lavere jack og suspensjon. Dette bør gi den bakre coil våren skal trekkes tilbake fra suspensjon. Hvis det er fortsatt spenning på våren, bruke en våren kompressor komprimere det nok å trekke det fra bilen. Det er en god idé å konsultere en workshop manual for bestemt bilen slik at riktig prosedyre følges for å fjerne og installere fjærene.

• Installere senking våren ditt valg og satte den på plass. Ofte, er installere en senking våren lettere enn en lager våren fordi det er kortere og gir mer klaring.

• Jack opp suspensjon slik at lavere sjokket og bolt-hull i suspensjon er på samme høyde. Sett inn sjokk bolt og stramme med en kontakt og en skralle. Gjenta på den andre siden av bilen.

• Installere hjulene. Senk bilen av jack står. Stram det lug vanskelige problemer på riktig innstilling med en lug skiftenøkkel.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com