Hvordan å synkronisere musikk til iPod ved hjelp av Real Player

September 24

Hvordan å synkronisere musikk til iPod ved hjelp av Real Player

RealPlayer programmet er i stand til å synkronisere musikk til iPod. Mens iTune anbefales for mediesynkronisering, gir RealPlayer samme funksjonalitet som iPod er konfigurert for programmet. Med unntak av iPod Touch, kan iPod brukes som en ekstern harddisk når du aktivere det for diskbruk. For å kunne synkronisere musikken fra Real Player til iPod anbefales å oppdatere programvaren for iTunes og Real Player.

Instruksjoner

• Åpne nettleseren og gå til den virkelige nettsiden. Last ned den nyeste RealPlayer, og installere det på datamaskinen din. Koble iPod til datamaskinen ved å koble kabelen iPod til iPod-dock-tilkobling, ligger på bunnen av enheten, og datamaskinens USB-port.

• Dobbeltklikk på iTunes-symbolet på skrivebordet, eller klikk på iTunes-symbolet på Macintosh-datamaskinens dock starte iTunes programmet. Velg kategorien iPod i iTunes sidepanelet, og Merk av for «Aktiver diskbruk» og "Manuelt administrere musikk og video."

• Klikk "Apply" i nedre høyre hjørne av programvinduet og avslutte programmet.

• Åpne mappen programmer i Finder og dobbeltklikk Real Player ikonet på datamaskinen Mac eller PC klikk "Start", "programmer" "Ekte" og "RealPlayer."

• Velg kategorien "Brenne/Transfer", og klikk pilen "Gjeldende brenner/enhet." Klikk kategorien iPod til iPod. Sjekket musikk i RealPlayer programmet synkroniseres med iPod.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com