Hvordan filtrere Websites benytter verter

May 29

Hvordan filtrere Websites benytter verter

Hosts-filen er en del av Windows-operativsystemet. Filen inneholder tilordningen mellom IP-adresser og domenenavn. Det er en rekke bruksområder for hosts-filen. Med riktig endring, kan hosts-filen bli den første linjen i forsvaret mot altfor påtrengende adware og spyware. Du kan også bruke hosts-filen som rudimentære blokkere nettstedet.

Instruksjoner

Hvordan filtrere Websites benytter verter arkiv

1 Åpne Windows Notisblokk fra Windows "Start"-menyen i mappen "Tilbehør". For Windows Vista og senere, må du starte Notisblokk som administrator. Høyreklikk ikonet for Notisblokk og foretrekker "Løpe idet administrator". Hvis du ikke kjører note idet administrator, kan du ikke lagre endringer i hosts-filen.

2 Åpne hosts-filen i Notepad. Filen ligger i mappen "Windows\System32\Drivers\Etc\".

3 Flytte markøren til slutten av filen. Trykk "Enter" for å sette inn en ny linje. Du vil opprette en ny oppføring per linje.

4 Skriv inn "127.0.0.1" på den nye linjen. Sette inn et mellomrom og deretter navnet på nettstedet for å blokkere. Det er nok å bruke domenet på toppnivå, for eksempel "blockeddomain.com." Dette blokkerer tilgang til alle deler av nettsiden av omadresserer leserforespørsler til den lokale datamaskinen.

5 Lagre filen, Avslutt Notisblokk og hvile computeren. Windows laster hosts-filen med de nye endringene.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com