Hvordan du kobler flere TVer

July 27

Hvordan du kobler flere TVer

Med en kabel- eller antennesystemer kilde, kan du koble flere TVer å dele signalet. Du kan koble så mange TV som du vil; den eneste begrensende faktoren er mengden leverer du har. Kobler TV er ikke bare bra for daglig bruk, men det er også bra for partene. Sett opp din TV rundt i huset å tillate folk å gå rundt og fortsatt se hva som skjer i stedet å krampe sammen rundt samme TV.

Instruksjoner

• Koble antennekilden til enkelttrådet slutten av kabelsplitter. Gjengede tilkobling av en kabelsplitter kalles en RF-tilkobling. Samme ser tilkobling på baksiden av TVEN merket "Antenne i" er også en RF-tilkobling.

• Koble en koaksialkabel til kabelsplitter for hver TV du vil koble. Din kabelsplitter må ha nok RF-tilkoblinger koble antall TV du kobler. Kabel splitter spenner fra en rekke nummererte RF-tilkoblinger til dele signaler til så mange enheter du trenger.

• Koble den andre siden av hver koaksial kabel koblet til kabelsplitter til RF-tilkoblingene hver TV du kobler. Lengden på koaksialkabelen må være lang nok til å nå fra stikkontakten kabel til hver TV. Plugg de elektriske pluggene hver TV i en elektrisk stikkontakt.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com