Hvordan lage en bruker Photoshop PSD

September 24

Du har hørt om "Photoshop", en forkortelse for Adobe Photoshop Elements programvaren. Standardfiltypen som brukes av Photoshop er en PSD Photoshop-dokument. Med litt øvelse og litt tålmodighet, kan du lage en bruker Photoshop PSD og imponere selv den grafiske designeren i familien din.

Instruksjoner

1 Kjøpe og installere Adobe Photoshop Elements på datamaskinen din. Du kan finne Photoshop-programvare fra en forhandler på en installasjons-CD, eller du kan kjøpe programvaren direkte gjennom Adobes nettsted. Husk å registrere nye programvaren for å motta fremtidige oppdateringer.

2 Åpne Photoshop-programvaren ved å dobbeltklikke på "Adobe Photoshop Elements"-ikonet på skrivebordet.

3 Opprette et nytt dokument. Med Photoshop åpne, klikk på "File", "Nye", deretter "Tom fil." På "Ny" menyen, kan du gi filen navnet og velge filens størrelse og bakgrunnsfarge. Klikk "OK" når du er klar til å fortsette å opprette dokumentet.

4 Redigere Photoshop-dokument. En av de store tingene om programmet Photoshop er dens lette i slik at du kan være kreativ. Du kan "Lim inn" eller "Import" i bilder eller andre dokumenter og inkludere tekst eller overskrifter.

5 Lagre dokumentet som en PSD. Klikk "Fil" og "Lagre som". I "Lagre som"-menyen, skriver du inn i "Filnavnet" du ønsker å lagre dokumentet under og satt til "Format" som "Photoshop (*. PSD)." Klikk "Lagre".

Tips og advarsler

  • For hjelp til å lage PSD, klikk "Hjelp" og "Photoshop Elements hjelp." Opplæring er også tilgjengelig på "Hjelp"-menyen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com