Hvordan å lage lysbildefremvisninger på iMovie

May 8

Mens mange foto-deling programmer lar deg lage en enkel fremvisning av samlinger med bilder, kan du gå opp kvaliteten litt ved å lage lysbildefremvisning i et videoredigeringsprogram som iMovie. Bruker programmet, kan du enkelt legge til musikk, lage overganger og selv plassere teksten over bilder-- deretter eksportere filmen for bruk på Internett eller i en DVD-spiller. Prosessen krever grunnleggende kjennskap til arbeidet i iMovie.

Instruksjoner

1 Åpne iMovie og opprette et nytt prosjekt ved å klikke på "File" og deretter "Ny Project." Følg instruksjonene for å navngi prosjektet, og lagre den til mappen du velger.

2 Klikk på "Kamera"-ikonet under "Video Player" i iMovie. Dette bør gjøre iPhoto filene vises i den nederste høyre delen av ruten iMovie.

3 Bla gjennom bildene i iPhoto-filer. Når du finner en du vil bruke, klikk på den og dra den til iMovie "Tidslinjen." Programmet vil automatisk angi bildet skal vises i fem sekunder, og vil legge til en "Ken Burns" effekt på bildet, som betyr den pans sakte over deler av bildet.

4 Hold musepekeren over bildet i tidslinjen for å åpenbare "blomst" form. Klikk pilen ved siden av figuren for å åpne en undermeny for klippet. Klikk på "Beskjæring, Ken Burns og rotasjon."

5 Justere boksene grønne og røde, som vises over videoen i videospilleren å justere start- og sluttpunktene Ken Burns-effekt. Du kan også velge "Fit" eller "Beskjær", som vil fjerne Ken Burns bevegelsen og endrer størrelsen på bildet til dine spesifikasjoner.

6 Dra alle bildene du vil ha med i tidslinjen ved følgende trinn 2 til 5.

7 Sett overganger mellom bildene ved å klikke kategorien "Overganger" Video-spilleren og dra ønsket overgangen til ønsket sted mellom to klipp. Legge til tittelen sidene i prosjektet ved å klikke på "T"-menyen under videospiller og dra ønsket "tittelsiden" til ønsket sted på tidslinjen, og deretter skrive i tittelen i tekstfeltet. Legge til musikk i prosjektet ved å klikke noter under Video spilleren og velge fra tilgjengelig iTunes og "Lyd virkninger."

8 Gjennom lysbildeserien å sikre alle overganger, bilder, musikk og tittelsider er slik du vil før du eksporterer videoen. Klikk "aksje" og deretter "YouTube" for å sende video direkte til videodeling området. Du kan også velge "Dele" deretter "Eksportere filmen" for å eksportere filmen som en QuickTime-fil som vil bli gjenkjent av andre online videodeling steder. For å opprette en DVD, klikker du "Del" og "iDVD" for å begynne brenner prosjektet til en tom DVD.

Tips og advarsler

  • Bilder bør være i iPhoto for enkel overføring i iMovie. Hvis ikke du det allerede, åpne iPhoto og importere bilder fra filer, mapper eller eksterne enheter på datamaskinen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com