Hvor å sjekk en bil batteri som er lekker gjeldende

February 21

Hvor å sjekk en bil batteri som er lekker gjeldende

Hvis du har noen gang slått nøkkelen på bilen bare for å høre en klikkelyd, så vet du frustrasjonen til et dødt batteri. Og frustrasjonen kan bli forsterket dersom du batteriet ladet, men bilen starter ikke igjen neste dag. Batteriet kan ha oppstått en strømforbruk, eller gjeldende lekkasje, mens kjøretøyet ikke brukes. Det er ikke vanligvis tydelig hvor du skal begynne å lete etter lekkasjen, men det er en metode for å finne problemet.

Instruksjoner

• Slå av bilen, åpne panseret og koble fra batteriet negative batterikabelen.

• Plass 12-volts testen lys i bil batteri krets. Gjør dette ved å koble en ende av testen lyset til den negative terminalen på batteriet og den andre enden av testen lyset til slutten av negative batterikabelen.

• Se på pære på test lyset og lysstyrken i sin glød. Det bør være en svak glød på grunn av et par systemer som alltid trekker strøm, som bilens klokke eller databrikke. Hvis du opplever betydelige avløp, men vil det være en lys nyanse fra lyspæren test.

• Start fjerning sikringer ett om gangen fra sikring panel i bilen. Sjekk test lyset hver gang du fjerne en av sikringer. Hvis lyset forblir på mens du har en sikring fjernet, er systemet sikringen tilhører ikke årsaken til problemet. Sett at sikring tilbake på plass og gå videre til neste.

• Identifisere systemet som forårsaker problemet ved å merke når lyspæren test går ut når en sikring fjernes.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com