Hvordan erstatte en frontlys på en 2004 Trail Blazer

July 29

Frontlys enheten innen en 2004 banebrytende er festet til fronten av bilen. Frontlys har ansvaret for å belyse veien å øke synligheten under farlige kjøreforholdene, som dårlig vær eller perioder av mørket. Når en frontlys enheten blir skadet eller brenner ut, er det viktig å erstatte enheten umiddelbart for å forhindre dårlig sikt mens kjøring og mulig trafikk brudd. Innkjøpsenheter erstatning frontlys på lokale auto del butikker. Utskifting krever minimal verktøy å fullføre.

Instruksjoner

• Parkere folkebildet og la lastebilen å kjøle seg ned i en halv time før du starter noe vedlikehold.

• Åpne panseret på banebrytende og Finn frontlys enheten. Merke et metal-band sikre enheten. Fjern skruene rundt bandet med en flat-head skrutrekker. Fjern metal bandet ved å skyve det av; bandet kommer lett av når alle skruene er fjernet.

• Koble elektriske ledningen fra baksiden av frontlys. Fjern enheten fra bilen ved å trekke det ut av kontakten.

• Plasser frontlys erstatningsenheten kontakten og koble elektriske ledningen til baksiden av enheten. Sikre frontlys enheten med metall båndet og erstatte hver skrue på plass. Stramme skruene med flat-head skrutrekker. Gjenta disse trinnene, om nødvendig, for det motsatte frontlys. Lukke panseret på banebrytende.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com