Hvor å opphøre UAC fra dempe skjerm på Vista eller Vinduer 7

April 12

UAC eller Brukerkontokontroll under Microsoft Windows Vista eller Windows 7 svak eller sort ut skjermen som en del av deres "Sikre Desktop" alternativet for å hindre tilgang til kritiske OS nivå programmer eller funksjonalitet. Denne sikkerhetsfunksjonene er irriterende som nedtoningen av skjermen ikke er gjort gradvis, men på en jolting måte. Mens sikkerheten som denne funksjonen er undebatable, kan noen brukere føler at kompromisset mellom en usikker desktop og en mer behagelig opplevelse kan være verdt. Her er hvordan du kan helt fjerne skjermen dimming funksjonen Win Vista eller seier 7.

Instruksjoner

1 Klikk på start-knappen og skriv inn "sikkerhet" i redigeringsboksen.

2 Klikk på første søkeresultatet med tittelen "Innenbys Garanti politikk".

3 På venstre sidepanel i vinduet lokal sikkerhetspolicy, dobbeltklikk på "Innenbys politiet" og deretter på "Garanti Valgmulighetene". På høyre Sidepanel, bla ned til "User Account Control: Bytt til det sikrede skrivebordet ved forespørsler om opphøyning" som er den andre policyen fra bunnen på Windows 7. Dobbeltklikk på dette og velg "Deaktivert" radio-knappen i popup-vinduet. Klikk på "OK", og Lukk alle åpne vinduer.

Tips og advarsler

  • Funksjonen "Sikre Desktop" i både Vista og seier 7 er kritiske funksjonaliteten som ikke bør deaktiveres unntatt midlertidig på sjeldne tilfeller.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com