Hvordan fjerne Vinyl fra en Auto

April 8

Vinyl grafikk er en enkel måte å endre opp utseendet på bilen uten å gjøre en permanent endre eller krever dyre maling. Problemet er, noen ganger du kan bruke vinyl feil og må trekke, eller du ønsker å kvitte seg med den gamle grafikken å installere et nytt sett. Prosessen med å fjerne dem krever mye tålmodighet, men det kan gjøres hjemme med de riktige verktøyene.

Instruksjoner

• Varme opp vinyl grafikken med varme pistolen på en lav innstilling. Sørg for å flytte rundt i panelet mye og ikke holde varme pistolen på ett sted for mer enn et sekund slik at du ikke brenne maling.

• Skyv hjørnet av vinyl grafikken med plast kroppen filler sprederen for å løslate et hjørne på klistremerket. Når det er oppe, trekke resten av klistremerke av for hånd. Hvis du finner vinyl får vanskeligere å fjerne, nytt varmen med varmepistol til å løsne det igjen.

• Spray panelet med et lim fjerne og bruke plast kroppen filler sprederen for å skrape av noen rester fra panelet. Feilfri av sprederen med tørkepapir. Deretter spray panelet igjen med selvklebende støvsugeren og tørk den ren med en fersk papirhåndkle. Alle limet bør fjernes på dette punktet.

• Spray panelet med en bil detaljering spray. Bruke mikrofiber håndkle for å polere av detaljering spray, snu kluten ofte for å holde en ren overflate på maling hele tiden.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com