Hvor er oljefilteret på en 1600CC VW?

May 2

Volkswagen installerer av 1.6 liters motor i mange av sine modeller, inkludert Golf og Jetta. Avhenger på denne konfigurasjonen, kan det gi overalt fra 50 til 110 hk. Skifte olje jevnlig på disse motorene å sikre de kjører for tusenvis av miles.

Komme i posisjon

Før du finner oljefilteret på en VW 1.6 liters motor må du være i riktig posisjon, som er under bilen. La motor og eksos systemet kjølig, hvis bilen har kjørt, for å hindre brenning selv. Heve bilen på jack står. Ligger under bilen ser opp.

Finne filteret

Finn bunnen av radiatoren og motoren oilpan. Oljefilteret ligger like bak bunnen av radiatoren og olje pan, nær midten av motorrommet. Toppen av filtreringstråder olje til motoren.

Endre oljefilteret

Endre hver gang du endrer olje. For å gjøre dette må du sette bilen på jack står. Ofte du kan løsne filteret for hånd, men hvis du finner du ikke skru den, må en olje filter fastnøkkel. Vær forsiktig med å la skitne olje spissen ut når senke det gamle filteret fra motoren. Rengjør flens og tråder på denne siden med en ren klut, og alltid gni noen ren olje på filtertråder og pakning før du installerer et nytt filter.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com