Hvordan bruke Trailer lys

May 3

Trailer lysene er samlinger som er koblet til baksiden av din tilhenger når du er haling bil, båt, bobil eller lignende kjøretøy. Fordi driverne bak du ikke kan se lysene på bilen din, må du har like lys på tilhengeren. Disse lysene må være koblet til din bil via en kobling. Når koblet, dupliseres trailer lysene på bilen kjører lys, bremselys og blinklys.

Instruksjoner

• Feste tilhengeren til bilens trailer knirkefritt. Tilbake er bilen til ballen på Hengerfeste under delen av traileren som passer over ballen. Skru ned støtte på tilhengeren til ballen er dekket av opphenget. Skyv låsen gjennom tilkobling slik at trailer og trailer Hengerfeste holde kontakten før du låser seg.

• Kople hengerens pluggen til bilens omformer. Hvis du har en fabrikk standard omformer, som de fleste lastebiler og SUVer, vil så det være en plugg på baksiden av kjøretøyet som kobler til en plugg som er knyttet til din tilhenger. Kontroller at de to pluggene passe godt, og det er ingen wire hengende ned der det kan få snagged på veien som du passerer.

• Slå på bilen, og kontroller at tilhengeren lyser arbeid. Lyset skal blinke når du bryter og blinklys skal tilsvare egne signaler når du snur bryteren.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com