Spill for V3xx

October 6

Spill for V3xx

Motorola V3xx er en slank vendes mobiltelefon fra Motorola RAZR linje. Telefonen inneholder funksjoner som en 1.3 megapixel kameraet, Bluetooth-teknologi, surfing evner og et microSD-spor som er bra for å holde ekstra minne spill, bilder og videoer. Brukere av Motorola V3xx kanne dataoverføre en rekke spill fra flere nettsteder på Internett, et flertall av dem gratis.

Action/eventyr spill

"Funny bobler" er et gratis skyting stil actionspill tilgjengelig for Motorola V3xx. I dette spillet er din oppgave å fjerne alle bobler fra styret å avansere til neste nivå. Bobler kan fjernes når tre eller flere av de samme fargede boblene er tilstøtende til hverandre.

«Super Mario Bros» er et eventyrspill som debuterte på 80-tallet for originale Nintendo spill systemet. Hensikten med spillet er å redde prinsessen som er spilt. Dette gjør må du reise gjennom hvert nivå og bekjempe skurker og fiender underveis. Det er åtte verdener med fire nivåer i hver verden.

"Bruce Lee-Iron Fist" er et slåssespill som er tilgjengelig for nedlasting gratis for Motorola V3xx. I dette spillet vil du gå undercover og delta i en underjordiske kjemper turneringen for å konkurrere mot krigere fra hele verden. For å vinne spillet, må du beseire hver av jagerfly og avsluttet turneringen.

Puslespill

"GoPuzzle" er et gratis puzzle-stil spill hvor brukere kan gjøre egne bilder til oppgaver ved å laste opp bilder inn i spillet. Du kan sette strategiske og logikk ferdigheter på prøve i puslespillet "Mahjongg." Hensikten med spillet er å tømme brettet ved å fjerne par matchende fliser. Fliser kan bare fjernes hvis de er gratis. En gratis flis er en som ikke er plassert under eller ved siden av noen andre brikker.

Kortspill

"12 x 1 kabal" er et gratis spill pakke som har 12 ulike versjoner av populære kortspillet spillet kabal. Spillet inkluderer Klondike Kabal, hjerter, FreeCell, Spider og Baker's Dozen. Du har muligheten til å få tips mens du spiller og endre fargen på bord og kort.

Bilspill

"Monster Jam" er et gratis racingspill hvor du vil rase monster lastebiler gjennom flere spor. Spillet tilbyr fire moduser å spille: prøve måte, som gir deg muligheten til å kjøre i forskjellige miljøer, race-modus, som lar deg konkurrere mot andre førere, og sprang og akrobatikk modus, som tester din hoppe og kjøring evner.

Du kan kjøre gjennom gatene i Chicago, Italia og London i spillet "Need for Speed Shift." Spillet har 24 spor å rase på og har mange biler for deg å velge mellom. Hver gang du vinne et løp vil du tjene poeng og trofeer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com