Er Hybrid Cars bra for miljøet?

May 9

Er Hybrid Cars bra for miljøet?

Hybrider biler bruker både bensin og elektrisitet for strøm. I de fleste hybrider, bilen vil bli drevet av elektrisitet mens en liten, drivstoff effektiv bensinmotor re lader. Selv om bilen bruker bensin, er motoren som lader batteriet langt mer effektiv enn motorer som vanligvis drive biler.

Drivstofføkonomi

Bensinmotorene som lade batteriene i en hybridbil er mindre og mer effektiv enn motorer i bensin-drevne biler. De opererer på samme prinsipp som dieselmotorer i diesel-elektrisk lokomotiv. I tillegg bruke mange hybrider det som kalles regenerativ bremsing. Denne typen bremsesystem konverterer energi av bremsing til elektrisitet som deretter går tilbake til batteriene. Fra et miljømessig synspunkt, hybrider bruker mindre drivstoff enn mer tradisjonelle kjøretøy og sette mindre belastning på miljøet.

Avfall i produksjon

Produksjon av hybridbiler produserer samme mengde avfall og utslipp som produksjon av tradisjonelle bensin drevet biler. Fra dette synspunkt er produksjon av en hybridbil så dårlig for miljøet og produksjon av noen annen bil. Faktisk, i noen tilfeller erstatter et eksisterende funksjonelle bensin drevet bil med en hybrid kan føre til en netto økning i karbondioksid har produksjon og dette en netto negativ effekt på miljøet. Folk som ikke kjører mye vil utgang mindre karbondioksid ved å fortsette å kjøre deres eksisterende biler. Dette er fordi mye CO2 slippes ut i produksjon av hybrid. Folk som kjører en moderat mengde kan tilbringe tre til fire år kjørestil å kompensere for karbonet som er opprettet i produksjon av hybrid. Folk som kjører mye, men vil se en netto nedgang i karbonutslipp ganske raskt.

Vedlikehold avfall

Hybrider krever vedlikehold, og at vedlikehold setter en belastning på miljøet. Motoroljen må enten pumpet og raffinert. Dekk må byttes. I mange tilfeller, men er vedlikehold avfallet fra en hybrid mye lavere enn med en konvensjonell bil. For eksempel har brems design på Toyota Prius resultert i folk går over 100.000 miles uten brems. Dette er fordi hybrider har ikke, faktisk bremser. Bremse ned og stoppe gjøres ved den samme elektriske motoren som gir strøm.

Deponering av batteri

Miljøkonsekvensene av typen batteri i en hybrid er lavere enn tradisjonelle batterier. Tradisjonelle bilbatterier bruk leder, som er svært giftig. Nikkel-kadmium batterier inneholder også mange av giftige metaller og materialer. Hybrid batterier, men er nikkel metall hydrid batterier og inneholder langt mindre giftig materiale enn andre batterityper. Til tross for dette inneholde de fremdeles giftige materialer som må bli avhendet for å unngå miljøskade.

Samlet miljøeffekt

Den samlede effekten av en hybrid på miljøet avhenger mye på hvordan du bruker bilen. Folk som ønsker for å erstatte en eksisterende bil med en hybrid bør se på kjøring mønstre. Hvis du kjører mye, vil en hybrid være bra for miljøet. Hvis du ikke kjører mye, kan kjøpe en hybrid faktisk ha en negativ miljømessig effekt. Hvis du ikke eier en bil og ønsker for å kjøpe en, er en hybrid det beste valget som reduserer miljøkonsekvensene gjennom drivstoffeffektivitet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com