Hvordan man skal vurdere audiovisuelt mottakere

February 15

Hvordan man skal vurdere audiovisuelt mottakere

De fleste lydmottakere inneholder mange av de samme funksjonene og tilkoblinger. Hva skiller en god mottaker fra en er antall tilkoblinger og funksjonene i enheten. Du audiovisuell mottakeren skal kunne koble med nesten alle lyd- eller utstyr. Kort sagt, se etter en mottaker som etterlater deg med de mest alternativene for tilkobling til TV, DVD-spillere, MP3-spillere, datamaskiner og høyttalere.

Instruksjoner

• Se på antallet og typen tilkoblinger på mottakeren. Du kan aldri ha for mange audio innganger og utganger med denne type enhet. Standard lydmottakere bør inkludere HDMI inngang/utgang, komponent video inngang/utgang, audio linje-inn-kontaktene og 1/4-tommers lyd høyttaler knekter. Selv om du ikke bruker alle tilkoblinger, kan det være en dag i fremtiden når du trenger dem.

• Undersøke lydformatene som mottakeren støtter. Moderne mottakere skal kan spille av Dolby Surround lyd 5.1 eller 7.1, Dolby TrueHD og Dolby Digital Plus. Hvert av disse filformatene har blitt industristandarder for lyd i film, TV, video spill og de fleste andre medier. Uten dem, vil hjemmekinosystemet ditt ikke leve opp til lydkvaliteten potensielle bør.

• Kontroller hva slags trådløse tilkoblinger mottakeren kan gjøre. En av de største nylige fremskrittene innen audio-mottakere er det muligheten til å koble til Internett-streaming tjenester som Napster, Rhapsody, Pandora og NetFlix. I tillegg skal en lydmottaker kobles til Bluetooth-enheter innenfor en radius på 20-fots. En Bluetooth-tilkobling lar mottakeren å koble med programmer som iTunes og Windows Media Player til å direkteavspille musikk fra datamaskinen til stereoanlegget.

• Ser over frekvens svar båndbredden. Audio frekvensspekteret av menneskelige ører går fra 20 hertz 20.000 kilohertz. Kontroller at mottakeren inneholder en båndbredde som omfatter hele spekteret. Hvis ikke, vil du miste små deler av et lydsignal.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com