Gulvet Jack sikkerhet

March 27

Etasje knekt aktivere sikker løfte biler for vedlikehold. De er stabil og sikrere valg over standard scissor kontaktene som de fleste biler er utstyrt med i en nødsituasjon. Etasje kontaktene finnes i flere forskjellige størrelser, og lav profil modeller er vanlig.

Kapasitet

Etasje jacks er tilgjengelig med kapasitet karakterer fra én til fem eller flere tonn. Det er veldig viktig å vite vekten av kjøretøyet opphevelsen og sikre jack kapasiteten er minst to ganger totalt bilens vekt.

Arbeidsflate

Arbeidsområdet må være et nivå, hard overflate. Bruker et gulv jack på ujevne eller myke bakken, kan det føre til kontakt Skift og bilen for å falle ut av kontakten, som resulterer i alvorlige skader og Kjøretøyskade.

Hjul

Chock hjulene av kjøretøyet som ikke blir løftes. Hvis løfte baksiden, chock forhjulene, hvis løfte ene, chock andre siden hjulene for å hindre at bilen ruller.

Løftepunktene

Punktet på bilen som er opphevelsen må vurderes nøye før du løfter. Aldri plasser gulvet jack løfte plate motor olje pan, overføring panne eller annet materiale som kan bli skadet fra løfting.

Sikkerhet

Aldri tillate personer under en løftet kjøretøy som støttes kun av et gulv jack. Gulvet jack har en treg hydraulikkolje lekkasje som kan føre til kontakt for å falle for tidlig, forårsaker alvorlige skader.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com