Hvordan å omprogrammere en Keyless oppføring på en 2000 Ford-ekspedisjonen

October 1

Hvordan å omprogrammere en Keyless oppføring på en 2000 Ford-ekspedisjonen

En av de vanlige funksjonene på alle 2000 Ford ekspedisjoner er keyless oppføring. Det er et system som lar deg kontrollere døren låses og bagasjerommet slipp med knappene på din nøkkel fob. Hvis du erstatter en av nøklene til 2000 ekspedisjonen, må du omprogrammere nøkkelen før det fungerer med SUV. Heldigvis prosessen er enkel og du kan gjøre det fra komforten av ditt eget hjem, eller garasje.

Instruksjoner

• Angi ekspedisjonen med din nye tasten fob. Plasser nøkkelen i tenningen og aktivere nøkkelen frem og tilbake fra av til åtte ganger i 10 sekunder, endte det åttende syklusen i "På" posisjon. Dette vil ikke slå bilen på fordi de viktige ikke er ennå programmert, men den vil varsle ekspedisjonen som det er i programmeringsmodus. Ekspedisjonens dørlåser vil låse og låse opp for å bekrefte at du har fullført dette trinnet.

• Presse alle knapp på nye keyless oppføring ekstern innen 20 sekunder å fullføre det første skrittet. Din dørlåser vil låse og låse opp selv for å bekrefte at du har fullført programmering på nøkkelen. Gjenta dette trinnet hvis du har flere nøkler til å programmere.

• Vri nøkkelen til "Av" posisjon og fjerne den fra tenningen. Test din nye keyless oppføring ekstern fob for å sikre at det fungerer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com