Hvordan du monterer søkelyset på en Cop bil

January 17

Hvis du har kjøpt en pensjonert loven håndhevelse bilen bare for å oppdage søkelyset fungerer ikke, kan du erstatte den. Etter fjerner gamle søkelyset, kan du montere nye søkelyset. Det er også lurt å erstatte ledningsnett, også.

Instruksjoner

• Åpne Shack og fjerne den negative terminalen på batteriet med tang, deretter. koble den positive og negative andre. Bruk hansker for sikkerhet.

• Fjerne sikring aktivert ledningen fra spotlight kit. Stripe sikring slutten med wire strippere å avsløre de bare ledningene. Sett den strippede enden inn utstyrets terminal kontakten og stram den med en skrutrekker. Kle den motsatte enden med din strippere og vikle den rundt batteriets positive og negative innlegg. Bruk klemmen følger med spotlight settet til å holde det på plass.

• Bore et hull i dør-rammen av bilen montere strømbryteren inne i bilen. Kjøre denne ledningen inn i bilen og fest kabelen til positive innlegg på strømbryteren. Ekstra borehull på innsiden av bilen montere bryteren.

• Fest bakken ledningen i kit til bakken innlegget på strømbryteren. Kjør denne ledningen på dør-rammen. Skrape bort en liten stripe av maling med sandpapir og bore et lite hull for å sette inn jording skruen.

• Bore hull på utsiden av dørkarmen med en drill du vil montere søkelyset. Sikre det løst først til bilen ved hjelp av den vedlagte kit. Kjøre en ledning fra gjenværende innlegget på strømbryteren på baksiden av rampelyset. Skru lyset monteringsbraketten.

• Stram alle ledninger nedover ved hjelp av tang og en skrutrekker. Sett batteriet fører igjen til batteriet innlegg, starte cop bilen og deretter slå på strømbryteren teste lyset.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com