Installere Speedometer kabel

January 19

Introduksjon

Før du installerer en speedometer-kabel, er det lurt å kontrollere at speedometeret ikke er låst og at speedometeret utstyret fungerer. Speedometeret utstyret holdes i halen bolig av en liten flat stykke stål med en 3/8 bolt gjennom den. Den flate delen passer i en utsparing i speedometer utstyret boliger for å holde det på plass. Fjern bolt og flat stykke å trekke utstyret ut. Sjekk utstyret for slitasje eller manglende tenner. Rotere utstyret for hånd hvis mulig. Hvis det ikke roterer, er kabelen eller speedometeret låst.

Fjern kabelen fra utstyret ved skru lokket og skille to. Se på slutten av kabelen som var i utstyret og se om det er fortsatt square og ikke brukket av. Hvis utstyret slår, spinn utstyret og har noen hjelpe ved å se på speedometeret. Det skal hoppe når utstyret er spunnet hånd. Hvis det da er utstyret i halen bolig dårlig.

Fjerner kabelen

Fjern kabelen fra utstyret hvis det ikke allerede. Fjern alle klemmer holde kabelen kroppen under bilen. Inne i bilen må dash dekker ansiktet som dekker foran på instrumentpanelet fjernes. Fjern skruene i dekselet. Bruk en vanlig skrutrekker til å lirke låsene på forsiden løs fra dashbordet. Koble fra alle elektriske kontakter og ta av dekselet. Fjern skruene som holder speedometer pod til dashbordet.

Heve panseret på bilen og finner der speedometer kabelen går gjennom brannmuren nær rattstammen. Kabelen har en gummi nippel som tetter åpningen i brannmuren hvor den går inn. Grommet ikke Skyv på kabelen, så bruk en lang skrutrekker eller liknende enhet og presse grommet gjennom brannmuren innsiden av bilen. Gå inn bilen og kabelen kan sees under dashbordet. Bruk en wire kutter for å kutte grommet av kabel. Nå kabelen er løs og vil komme ut med speedometeret. Sakte og forsiktig trekk speedometeret ut nok til å få en hånd bak. Angre speedometer kabelen. Det kan være nødvendig å koble den elektriske kontakten for å få en hånd på baksiden speedometer kabelen.

De fleste alle kabler har en klem-type lås på baksiden av speedometeret. Noen har en enkel skrukork som på utstyret. Klem type av, knip toppen og bunnen av klemmen og dra kabelen ut. Kabelen vil ikke trekke ut av brannmuren innover fordi skrukork utstyr-siden er større enn hullet i brannmuren, så trekke det ut fra under panseret.

Installere kabelen

Hvis du vil installere kabelen sette den gjennom brannmuren fra denne siden først. Gå inn og trekk den i så langt det går til det kontakter i grommet. Bruk fingrene til å presse grommet i hullet og setet det riktig. Gå inn bilen og speedometer kabelen inn speedometeret. Hvis det ikke vil gå lett trekke det tilbake litt og slå kabelen med fingrene. Prøv det igjen før kvadrat slutten linjene opp og det lysbilder i.

Stikk kabelen alle måten til klem type kuleholderen klikker på plass, eller hvis det er en skruetype bare skru den på. Installere pod og dash dekselet. Under bilen, installerer du kabelen i parentesene som tidligere holdt den. Installere slutten av kabelen speedometeret utstyr som bilen. Rotere kabelen end til den glir i. Stram skrukork.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com