Hvordan få FM-Tuner til arbeid på en RCA-M4508

April 24

Audiovox's RCA M4508 rommer 2000 sanger med sin 8GB lagringsplass. 30 timer med musikkavspilling gjennom sin innebygde Litium batteriet gir enheten. Dessuten gir online musikk skapet 3GBs for sikkerhetskopiering via en MP3tunes partnerskap. Denne spilleren har FM-radio med innspillingen funksjonaliteten, også. Noen ganger må du bare lytte til FM-tuner, eller ta opp fra det.

Instruksjoner

• Koble øretelefonene som følger med til hodetelefoner kaie på musikkspilleren før du slår på FM radiofunksjonen. Radioen bruker Hodetelefonkabel som antenne og radio fungerer ikke riktig med mindre øretelefon kabelen er plugget i og utvidet.

• Slå på radioen ved å trykke "Pluss" eller "Minus" eller "Spole tilbake" eller "Frem" knappene til å navigere til ikonet radio. Det har merket "FM" og skildrer en transistor radio med antenne. Trykk «Play/Pause"starte radiomodus og trykk på betjeningsknappen igjen for å lytte. Trykk knappene "Spole tilbake" eller "Frem" Bla gjennom frekvenser når skjermbildet frekvensen vises.

• Forbedre FM radio lyd ved å trykke "Menu" å vise menyen "Alternativer". "Meny" er den øverste knappen til høyre. Trykk "Pluss" eller "Minus" knapper å markere "Modus" og deretter bytte fra "Stereo" til "Mono." Prøv å lytte i mono hvis stereomottak er bråkete.

• Ta opp FM-radio ved å trykke "Menu" å bringe opp på "Alternativer"-menyen og trykke "Plus" eller "Minus" til å markere "Start registrering." Trykk på "Play/Pause"-knappen for å spille. Trykk-knappen igjen for å stoppe opptaket. Spille av radio-opptak ved å angi radiomenyen fra Radio ikonet. Velg "Avspilling" for å se en liste over innspillinger. Trykk "Pluss" eller "Minus," knappene for å velge et opptak og knappen "Play/Pause" lytte.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com