Hvordan lage en bil Bill for salg

July 7

Hvordan lage en bil Bill for salg

Når du selger en bil gjennom en annonse eller til noen vet du, de må dokumentere at de har betalt du penger og har overført rettigheter av kjøretøyet til dem. I tillegg til tittelen, har som du registrerer og fyll med nødvendig informasjon, en selger bør gi en kjøper bill of salg, eller kvittering for pengene som endret hendene i bytte for bilen. Dette kan være en formell, trykte kvittering eller et håndskrevet dokument med relevant informasjon.

Instruksjoner

• Skrive en setning som bekrefter at du har solgt bilen kjøperen for avtalt sum penger. Bruk fullt navn og kjøperens fullt navn også. Inkluder kjøretøy identifikasjonsnummeret. Inkluder kilometerteller lesing. Omtale noen bestemte vilkår du har forhandlet, som om noen del av salgsprisen skal betales senere eller om salg er betinget av en kjøpers sjekk. Lage kopier av bill of salg.

• Logg dato begge kopier av bill of salg og spør kjøperen å signere dem også. Beholde en kopi for postene og gi dem den andre kopien skal brukes ved registrering av bilen i sitt navn.

• Fullfør den nedre delen på motsatt side av bilens tittelen attesterer til det faktum at eier av kjøretøyet har endret hendene. Post din del av tittel på statens kjøretøy lisensiering byrå innen femten dager etter salg.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com