Hvordan lage en god velkomsthilsenen

May 3

Hvordan lage en god velkomsthilsenen

Det er frustrerende for en oppringer å prøve å legge igjen en beskjed når stemme registrert på velkomsthilsenen ikke klart nok å forstå. Oppkalleren lurer hun har riktig antall eller hvis hun ikke bør igjen en beskjed i tilfelle det er feil nummer. Mens det kan virke hofte eller søt å forlate en merkelig eller uhøflig talemeldingshilsen, kan du ikke innse hvordan den kan tolkes av andre, som kan være viktige i livet ditt nå eller i fremtiden. Har noe, men en klar og konsis telefon melding kan bety forskjellen mellom noen har en god eller dårlig førsteinntrykk.

Instruksjoner

• Skriv ned hva du vil si. Vanligvis en telefonsvarer sier: "Dette er Joe Smith og jeg ikke kunne ta samtalen på dette tidspunktet. Igjen Legg en melding, samt telefonnummeret ditt, og jeg vil ringe deg tilbake så snart som mulig. Vent til piper." Du kan også be oppringeren prøve hjemme eller arbeid nummer, hvis avhengig av situasjonen.

• Praksis si din velkomsthilsenen. Du ønsker ikke det høres ut som du leser det, så forsøker å gjøre det høres naturlig. Snakk tydelig hvis du har en aksent eller tale hinder, og snakke litt tregere enn vanlig tonen. Du kan be et familiemedlem eller venn å lytte og gi sin godkjenning.

• Finne funksjonen på mobiltelefonen din som ber deg om å registrere velkomsthilsenen. Når den ber deg å snakke, si ordene har du praktisert. Ikke bekymre deg hvis det ikke er perfekt første gang. Du kan gjøre det igjen før det er. Lytte til det å sikre at du kan høre det tydelig når du er ferdig.

Tips og advarsler

  • Hvis folk spør ofte du gjenta selv når du snakker i telefonen, kan du be en annen person som har en klarere stemme å registrere din velkomsthilsenen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com