Hvordan overføre en tittel til en bil

March 11

Hvordan overføre en tittel til en bil

Hver stat har ulike lover om bilen eierskap, men overføre en tittel til en bil følger noen grunnleggende trinn over hele landet. Det er viktig i alle 50 delstater, å overholde lokale lover for å sikre at tittelen er rent overført.

Instruksjoner

• Kontroller at alle heftelser på bilen din er frigitt. Dette betyr vanligvis bare betaling av lånet, da banken vil sende deg et brev av utgivelsen, og DMV vil sende deg tittelen.

• Nær bunnen av tittelen, bør det være en seksjon kalt "Overføring av tittelen av selger." Angi kjøpers navn og adresse, som vises på deres førerkort. Angi salgsprisen, eller "Gave" Hvis det er en gave. Skriv inn gjeldende kilometertelleren. Du kan ha en for å si at det er faktisk kjørelengde, å skille det fra tilfeller der kilometertelleren "slått over." Du må kanskje sjekke hvis kilometertelleren har fem eller seks sifre. Angi solgt. Registrere og skrive navnet ditt. Noe av denne informasjonen må dupliseres på baksiden.

• Lag en kopi av begge sider av tittelen. Gi den til kjøperen personlig eller rekommandert. De må registrere og skrive ut navn hvor angitt, og ta det til deres DMV eller tittelen kontoret (vanligvis innen 30 dager), som behandler transaksjonen. Selgeren trenger ikke å være til stede for transaksjonen. Kjøperen vil trolig måtte betale en liten avgift for overføring av tittelen. Det kan også være skattespørsmål for kjøper og/eller selger. Begge bør følge statlige skattelovgivning, søke råd fra en CPA etter behov. Kjøpers tittel office sender en ny kopi av tittel ham/henne, med tittelen fullt i hans/hennes navn.

• Jeg foreslår at du bor i kontakt med kjøperen før han mottar en kopi av tittelen i sitt navn, og hele transaksjonen er fullført. De sannsynligvis vil dette fra deg også, i tilfelle noe går galt.

Tips og advarsler

  • Omfattende informasjon kan finnes online på nettstedet på statens DMV og/eller tittel Office. Skjemaer kan også lastes ned fra disse nettstedene om nødvendig.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com