Hvordan å stoppe biler fra Rusting

September 24

Hvordan å stoppe biler fra Rusting

Når rust begynner å form, kommer det trolig til å spre. Jo mer den sprer seg og dypere det blir, jo mer vanskelig det vil være å fjerne. Faktisk hvis rust kommer helt gjennom metallet av bilen kroppen, må så den delen byttes helt å reparere rust og stoppe det fra å spre seg. Fordi ruster kan bli slik alvorlig og kostbare betingelse for en bil, er den beste tingen å gjøre å stoppe bilen fra rusting i første omgang.

Instruksjoner

• Ren skitt av bilen som akkumuleres. Støvsugeren bilen er, jo mindre sannsynlig vil det være for rust. Rengjør med bilvask såpe og varmt vann minst en gang i måneden, eller mer ofte når været er dårlig.

• Holde bilen i en garasje. Dette vil holde bilen tørr, og hindre eksponering for rust-forårsaker fuktighet. Det vil også holde bilen renset lenger.

• Voks bilen. Når du vasker bilen hver måned, buff på noen kvalitet bilvoks med en myk klut. Et lag med voks vil holde bort fuktighet og beskytte bilen fra rust.

• Retusjere områdene av bilen få kuttet. Når maling chips og metall er eksponert, er rust mer sannsynlig å utvikle og spre. Bruk bilen finpusse maling som samsvarer med den eksisterende fargen på bilen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com