Vil gjenopprette Ruin en Jailbroken iPhone?

August 20

Eple befridd dens iPhone mobiltelefoner med låst filsystem. Du får bare iTunes App Store for din programvare. Du kan ikke SSH filoverføringer mellom iPhone og datamaskinen. Du kan ikke installere tredjeparts programmer til iPhone. For å få disse typer tilgang, må du jailbreak iPhone.

Jailbreak

Jailbreaking er en teknisk prosess der du endrer iPhone å få tilgang til rotmappen og filsystemet på iPhone. Etter jailbreaking din iPhone får du tilgang til Cydia repositoriet for nedlasting tredjepartsprogrammer. Jailbreaking er en viktig prosess for cellphone brukere som ønsker å låse opp sin iPhone. Dette lar deg bruke din iPhone på cellphone nettverk som ikke støtter iPhone.

Jailbreak ulemper

En stor ulempe til jailbreaking din iPhone er at det ugyldig garantien. Selv om den føderale regjeringen erklært jailbreaking å være en juridisk prosess, Apple enig ikke med jailbreaking og har erklært at det er dårlig for sine enheter og ville renons din garanti. Dette betyr at hvis du rotet opp og murstein iPhone, du er din egen for teknisk støtte. Verken mobiltelefon operatør eller Apple vil gi teknisk støtte for å fikse ødelagte Apple iPhone.

Fabrikkgjenoppretting

Gjenopprettingsfunksjonen fabrikken på iPhone er en sikkerhetsforanstaltning. Det er ment å brukes i tilfeller der iPhone ikke brukes lenger og må tørkes ren. Bruke fabrikkgjenoppretting endrer iPhone ved å slette all informasjon fra den. Den eneste informasjonen som blir stående er lager programmene som fulgte med iPhone. Det vil være den samme fabrikk forfatning som da du kjøpte enheten.

Fabrikkgjenoppretting sletter iPhone tilbake til uberørte fabrikktilstand. Dette betyr at det sletter jailbreak programvare du har installert på din iPhone. Hvis du ønsker å jailbreak din iPhone, må du installere programvaren til enheten på nytt.

Hvordan fabrikkgjenoppretting

Koble iPhone til datamaskinen med USB-ledningen. Slå på iTunes-programvaren. Klikk på iPhone under overskriften "Enheter". På skjermbildet "Sammendrag" er det en knapp å "Gjenopprette" iPhone. Klikk denne knappen. Når du fabrikken gjenopprette iPhone, kan du re-installere den forrige sikkerhetskopieringen. Dette gjenoppretter informasjonen som på iPhone på tidspunktet du utførte at sync til iTunes.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com