Holley projeksjon installasjon Tips

July 24

Holley projeksjon installasjon Tips

Holley drivstoff system har en historie tibake til 1903. Drivstoff system selskapet har levert forgassere for racerbiler, Ford Model T og 1957 Thunderbird. De siste årene har selskapet utviklet sin Pro-Jection drivstoff system, som selskapet installasjonsmanualen beskriver som en erstatning for forgasseren på en 258 cid sekssylindrede Jeep. For Holley fueling systemer, som noen andre, bør du nøye følge reglene i manualen, eller du kan miste garantien.

Drivstoff pumpe installasjon

Det er best å montere drivstoffpumpe som nær drivstofftanken som mulig. Installere den på det laveste mulige punktet på tanken. Ifølge Holley nettsted, vil dette sikre et tilstrekkelig drivstoffmengden på pumpen. Pumpens design tillater mekanismen presse drivstoff fra tanken og ikke suge den opp. Også er det viktig å danne en U-formet loop i gassledningen å fange drivstoff på pumpen innløp og å holde den fra å rømme.

Kunnskap

Som Holley råder manuell, du ikke bør utføre disse drivstoff system erstatning manøvrer med mindre du vet hva du gjør. Hvis du mangler trening å utføre noen av anleggene, ikke prøv å gjøre det selv. Hvis du gjør, kan du støte på skade, brann eller død. I tillegg risikerer du sannsynligheten for at Holley kan avvise garantien. Hvis du ikke vet om å jobbe på biler, kan du se en tekniker.

Drivstoff levering linje

Ifølge Holley installasjonsmanualen krever drivstoff system bilen til å få et levering, hvis mål er tre fot, åtte tommer. Før du begynner avbetaling prosedyrer, kontroller at både gummi slangen som er en del av denne drivstoff levering linje og stål fuel linjer involvert alle møte regjeringen spesifikasjoner. Holley manuell anbefaler installasjon av drivstoff manometer, som du må ta ut når installasjonen prosjektet har nådd sin konklusjon.

Drivstoff returslangen

En er obligatorisk i en bil å sørge for at alle gjenværende drivstoff i en bil tilbake til drivstofftanken. Som Holley manuell-antyder, bør du sjekke for om installasjon av nye drivstoff linje er nødvendig, siden bilen kanskje allerede har, som mange sent modeller. Hvis ikke, men du, eller en mekaniker - ved å installere en. Ifølge Holley manualen, hvis du føler deg komfortabel med å gjøre denne typen installasjon og har betydelig erfaring gjøre det, gjør du klokt i å verve hjelp av en mekaniker å unngå alvorlige skader eller en mulig renons din garanti.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com